Date:

Share:

Jobul la Lucky Studio îmi permite vacanțe de vis

Articole conexe

Abia acum am început să mă gândesc la dorinţele mele pentru vacanţa de şi de Anul Nou. Ştiu că am posibilitatea să optez pentru o săptămână de concediu de vis, iar Lucky Studio chiar mă ajută pe această cale. Desigur, mai am timp de pregătiri, însă totul trebuie să fie planificat în detaliu, chiar şi cadourile pe care le voi oferi.

Anul acesta voi merge în vacanţă în Veneţia, la o cunoştinţă de a mea. Până în prezent, am avut şansa să fac rost de destui bani şi să mă interesez de biletul de avion dus-întors. Dar eu lucrez 6 din 7 zile la Lucky Studio. În felul acesta fac mai mulţi bani şi voi reuşi să îmi plătesc vacanţa de vis.

Marea varietate de beneficii de la Lucky Studio mă încântă şi sunt o mulţumire pentru mine. Cu cât lucrez mai mult, cu atât am mai mulţi bani. Iar programul este lejer. Deşi am optat pentru această modalitate de lucru, asta nu înseamnă că am un program fix. Îmi aleg din cele şase ture de muncă, aferente unei zile. Două ture sunt de dimineaţă, două de după-amiază şi două de noapte. Aici, variez şi eu în funcţie de cum pot.

Ca să merg în vacanţă, trebuie să îndeplinesc dorinţele tuturor. Ale mele şi ale prietenilor, ale familiei, pentru a nu merge cu mâna goală. Cazarea îmi este asigurată, însă trebuie să optez pentru ceva cadouri. De la haine, parfumuri şi multe accesorii pentru casă, toate par interesante. Cred că am să dau o vizită prin magazine în perioada următoare.

O viaţă împlinită pentru mine înseamnă să mă simt confortabil unde lucrez şi unde locuiesc. Cu ajutorul celor de la Lucky Studio am reuşit să îmi închiriez un apartament cu două camere şi să mă bucur de confort. Banii primiţi de la Lucky Studio îmi ajung lunar şi mai pot şi să îmi ajut familia. Bani cu saloanele de machiaj nu cheltui şi nici cu transportul. Din start, fac economie din două locuri.

Poate că unul din cele mai mari secrete ştiute doar de modelele de videochat de la Lucky Studio este că o viaţă modernă înseamnă o viaţă în confort. Videochatul este o şansă să obţii o viaţă mai mult decât decentă, o viaţă împlinită. Visele pe care le am se ating treptat cu acest loc de muncă. Mereu mi-am dorit să fiu liberă şi să reuşesc pe cont propriu. Lucky Studio a fost sprijinul meu şi m-a ajutat să fiu femeia puternică de acum.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare