Jobul la Preziosa imi ofera o viata complet lipsita de griji

0
880

 De cate ori ne confruntam noi, romanii, cu problemele financiare, stresul, agitatia si nervii pe care-i avem zilnic? Daca ar fi sa fac o lista cu toti romanii care si-au dorit vreodata o viata mai linistita, nu cred ca as reusi sa o termin. Pentru ca stiu ca TOTI romanii viseaza la o viata fara griji, la o viata ca a mea de cand colaborez cu Preziosa.

Desi nu multa lume spune asta, stiu ca majoritatea le invidiaza pe fetele care fac videochat la Preziosa, iar motivele sunt evidente: aceste fete au parte de viata la care au visat mereu prin intermediul unui simplu job in Iasi, iar printre ele ma aflu si eu.

Trebuie sa spun ca nu lucrez de mult timp la Preziosa, m-am angajat acum 3 luni, dar la ce inceput am avut in videochat aici, stiu sigur ca este ceea ce imi trebuie si mi-a lipsit toata viata. Lucrand aici zi de zi, facand aici videochat, am realizat ca mi-am irosit ani frumosi din viata facand altceva, cand puteam mereu sa fac videochat la Preziosa si sa n-am griji.

De cand m-am angajat la Preziosa, sunt mult mai linistita

Eu nu mai stiu de cate ori m-am tot rugat sa am si eu parte de zile mai linistite, mai insorite, fara a avea fruntea incruntata si ochii tristi mereu. Nici macar nu ma puteam bucura de natura frumoasa, de soare si de faptul ca ma trezesc dimineata, pentru ca nu aveam timp nici sa trag aer in piept.

Dimineata eram pe fuga la munca, seara sa ajung acasa pentru a manca si pentru a ma odihni ca sa pot avea energie pentru a doua zi. A doua zi iar agitatie si stres, iar probleme la care nu le gaseam solutia si tot asa. Asta trebuia sa se opreasca! Aveam nevoie de momente de liniste, de confort, in care sa pot spune: “Ce frumoasa e viata!”

Si stii ce? Aparent jobul in videochat de la Preziosa ma ajuta sa fac asta. Acum realizez ca oamenii judeca degeaba, fara sa cunoasca adevarul. N-as fi crezut niciodata ca tocmai videochatul ma va ajuta sa-mi infrumusetez viata, dar uite ca e posibil.

Lucrurile s-au schimbat in bine de cand am jobul la Preziosa

La Preziosa lucrez doar 8 ore pe zi, mi-am ales propria tura de munca si nu trebuie sa ma trezesc dimineata sa fug dupa autobuz, pentru ca Preziosa mi-a garantat si transportul. Ajung la studio si 8 ore trec in zbor, pentru ca tot ce fac este sa ma distrez online prin socializare, comunicare si flirt prin cuvinte.

Dupa 8 ore atat de usoare, ma trezesc cu suma de 420 de lei in mana si imi dau seama ca sunt libera, ca am timp de mine, de distractie si ca viata nu e deloc asa de grea cum am crezut inainte!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here