Date:

Share:

Jobul meu in videochat ma ajuta sa ma descurc la facultate, Iasi

Articole conexe

Buna tuturor! Ma numesc Ioana si lucrez de cateva luni la Lucky Studio Iasi, si presupun ca este evident ca am un job de model de videochat. Un job in Iasi de care ma bucur la maxim, pot sa spun! Pentru ca inainte sa ma angajez aici, nu stiam cum e sa te bucuri de frumusetea vietii.

Desi sunt tanara (doar 20 ani), n-am prea apucat sa ma distrez precum fac alte fete de varsta mea. Fiind in primul an de facultate, le vedeam pe toate fetele aranjate, elegante, cu telefoane scumpe si unele chiar cu masini.

Mie nu-mi placea ca nu aveam aceste lucruri si eram, oarecum, marginalizata de restul fetelor. Ele aveau grupul lor, se cunosteau toate intre ele, dar pe mine parca nu ma stia nimeni. Si ghici din ce cauza: pentru ca nu aveam bani. M-a dezamagit profund sa aflu ca banii sunt atat de importanti pana si pentru niste tineri.

Pot merge si la cursuri la jobul de la Lucky Studio

Dar nu e nimic, nu m-a deranjat sa ma adaptez acestui stil de viata. M-am dus frumos si m-am angajat la Lucky Studio ca model de videochat, deoarece stiam ca ofera joburi la care imi pot face propriul program. Iar eu aveam nevoie de asta, pentru a putea merge si la cursuri.

Ei bine, si uite asa a inceput experienta mea la Lucky Studio Iasi. Pana sa ma angajez aici in videochat, locuiam in camin. Dar Lucky Studio mi-a oferit cazare in prima luna de videochat, asa ca am profitat, mai ales ca vila lor e mare si frumoasa.

In momentul in care am inceput sa vad cum e videochatul si am inceput sa vad cum vin banii, nu pot sa spun ca nu-mi placea. Sa stiu ca pot obtine zilnic intre 300 si 800 de lei a fost ca un vis implinit pentru mine.

Primesc zilnic cate 350 de lei din jobul de videochat de aici

Plus ca nu trebuia sa ma ingrijorez cu ce ajung la studio, sau cum ma machiez, pentru ca ei imi ofera transport si machiaj zilnic, gratis. Iar eu am inceput sa incasez in fiecare zi cate 320, 350 de lei …depindea de zi.

Cand am inceput sa vad banii in mana, am facut cateva schimbari majore. M-am dus si mi-am schimbat garderoba, mi-am cumparat cateva parfumuri, bijuterii, pantofi si un telefon nou. Cu un venit lunar de peste 4.500 de lei la Lucky Studio cum sa nu fi facut asta?

Iar cea mai tare faza a fost in momentul in care fetele de la facultate m-au vazut cu toate lucrurile noi cumparate de mine si brusc parca toate au inceput sa ma cunoasca :)). Acum toate vor sa fie prietene cu mine, pentru ca am bani. Dar eu imi vad de jobul meu la Lucky Studio si ma bucur de beneficiile de aici.

10 COMMENTS

    • Nici n-ai idee. Daca nu ai ceva “misto” pe tine, nici nu te baga in seama. Mai bine acum ca am bani, dar nu le bag eu in seama :))).

  1. Eee, s-a intors roata! :)) inainte te tratau naspa ca nu aveai bani, acum vor sa fie in preajma ta. Felicitari tie ca nu te-ai dat invinsa.

  2. Astea sunt problemele pe care le au fetele din ziua de azi? De ce te interesa ca spuneau altii? Facand videochat te face sa te simt mai bine???

    • Ma interesa pentru ca nu ma integram. Iar daca ai avea copii, nu ti-ai dori sa fie exclusi si sa-i vezi cum sufera 😉 . Si da, ma simt mai bine, pentru ca imi creste increderea in mine 😛

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare