Date:

Share:

Jurnalul lui Melanie: bonusurile

Articole conexe

Deja v-am povestit despre mine şi Scarlett despre ea. Poveştile noastre nu sunt cele mai speciale, poate, însă, cu siguranţă, v-aţi făcut o idee despre noi şi despre stilul de viaţă pe care Lucky Studio ni-l oferă. Am mai menţionat amândouă în treacăt câteva avantaje, însă acum m-am gândit să va prezint mai pe larg oferta – mai exact, cum stă treaba cu bonusurile despre care am mai vorbit în trecut.

La Lucky Studio, pe măsură ce aduni sume mai mari de bani prin comisionul de 50%, cu atât urmează să crească şi totalul comisionului pe care urmează să îl primeşti într-o săptămâna de lucru. Aşadar, modelul primeşte un comision din ce în ce mai mare, care variază între 50% şi 80% de pe toate site-urile web, depinzând de câştigurile totale realizate într-o singură săptămâna.

Astfel, câştigi 60% comision de pe toate site-urile web, cu un comision în fiecare zi de 50% şi 10% bonus în ziua de duminică, din momentul în care ai adunat 2.500 de lei într-o săptămâna, deoarece duminică primeşti un bonus în valoare de 500 de lei.

Lucky Studio oferă comisionul de 75% de pe toate site-urile, cu un comision cotidian de 50% şi 25% în ziua de duminică, începând cu momentul în care ai câştigat 4.000 de lei pe săptămâna, deoarece duminica se primeşte un bonus de 2.000 lei. 80% din comisionul de pe toate site-urile web, în urma unui comision zilnic de 50% şi de 30% bonus, îţi revine atunci când ai câştigat 5.000 de lei într-o săptămâna, primind duminica un bonus de 3.000 de lei.

Oricât de surprinzător ar putea să pară acest lucru, adesea câştig câte 5.000 de lei pe săptămâna, ceea ce înseamnă că aduc acasă un bonus de 3.000 de lei de când lucrez la Lucky Studio. Dacă e să facem un calcul, sunt perioade în care câştig 32.000 de lei într-o singură lună. Şi, după cum am spus, nu sunt perfectă. Arăt destul de bine, însă banii aceştia te-ai gândi că i-ar câstiga cineva precum Heidi Klum sau Naomi Campbell, nu oamenii de rând.

Reuşesc să am câştiguri atât de mari pentru simplul fapt că ştiu atât limba engleză, cât şi limba franceză, am cultură generală şi sunt carismatică. De asta nu mă pot plânge, deoarece lumea m-a privit mereu cu ochi buni, ca urmare a faptului că am ştiut cum să vorbesc, cum să mă fac înţeleasă şi, mai important, cum să fac să-l înţeleg pe cel cu care vorbesc. Lucrând aici de ceva timp, m-am folosit de aceste avantaje pentru a câstiga venituri mai bune.

Şi nu regret nicio secundă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare