Date:

Share:

Jurnalul lui Melanie: contractul de trei ani

Articole conexe

Dragele mele, azi m-am gândit să vă vorbesc despre contractele pe care le puteți semna cu Lucky Studio, dar, mai exact, despre unul anume, anume cel de trei ani, cel pe care l-am semnat eu. Ce înseamnă asta? Pe lângă banii pe care îi vei câștiga în mod normal aici zilnic, în jur de 300 și 800 de lei (da, pe zi!), un contract de angajare semnat pentru o perioadă de trei ani înseamnă un pachet bonus de angajare care valorează nici mai mult, nici mai puțin, de 38.880 de lei. Acest pachet se primește sub forma unor bani, produse și diferite servicii.

În primul rând, 10.000 de lei urmează să-i primești direct, doar ai tăi, fiind bonusul de angajare pentru primele 30 e zile lucrate – această sumă nu include banii pe care îi primești în fiecare zi, după terminarea turei. Apoi, restul de 38.880 de lei sunt primiți sub forma unor produse și servicii care sunt create special pentru tine, pentru mine, pentru noi. Aici vorbim despre șase ședințe de înfrumusețare, care aduc cu sine schimbarea look-ului fiecăreia la fiecare șase luni, acestea inclunzând tuns, vopsit, spălat, coafat, aplicarea de unghii false est; toate acestea costă 2.400 de lei în total. Machiajul are loc zilnic, pe toată perioada de trei ani. În cazul în care dorești să lucrezi câte 20 de zile într-o lună, vei avea parte de 20 de ședințe de machiaj în acea lună. Pe toată perioada de trei ani, asta înseamnă ca vei avea parte de 720 de machiaje. În total, acest serviciu ajunge la 7.200 de lei. Ședințele de machiaj sunt realizate de către șase domnișoare make-up artist profesioniste: Violeta, Angelica, Madalina, Ina, Letitia si Georgiana.

De asemenea, vei participa la nouă ședințe foto, acestea fiind realizate de o domnișoare fotograf profesioniste, mega de treabă, acestea fiind Laura, Carmen, Anca si Bianca. Totalul acestui serviciu este de 1.800 de lei. Accesoriile specifice videochat-ului mai adaugă și ele 200 de lei. După cum am mai precizat, transportul este gratuit pentru noi, însă firma tot trebuie să plătească șoferița și benzina, așa că și acest lucru înseamnă în jur de 14.400 de lei pe lună.

Să nu uităm de faptul că pe toată perioada primului an vei urma cursuri regulate de engleză și franceză, oferite de Lucky Studio Iași. În primele șase luni vei face câte două ședințe de două ori în fiecare săptămână. După aceste șase luni, vei mai beneficia de câte o ședință pe săptămână. Calculând astfel, ajungi ca într-un an să faci 72 de ședințe de limbă engleză sau franceză. În total, acestea ajung să valoreze 2.880 de lei.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare