Date:

Share:

Jurnalul lui Scarlett: de ce să alegi Lucky?

Articole conexe

Dacă ești femeie sau fată, dispui acum de o nouă șansă de angajare. Deschis de câțiva ani în Iași, Lucky Studio este un studio de video chat care îți oferă condiții excelente de muncă. De ce ai alege să lucrezi într-un studio de videochat? E foarte ușor de înțeles – banii. Da, câștigul financiar depășește cu mult un salariu tipic oferit în România, ba chiar și pe cele care sunt mai mari.

Un model poate să câștige aici între 300 și 800 de lei, într-o singură tură lucrată. Eu, de exemplu, am făcut azi 430 de lei. Într-o singură zi. Calculează câți bani câștig dacă vin aici de trei ori pe săptămână și aș câștiga la fel – deci, nu luăm în discuție zilele în care fac și mai mulți bani. După cum am mai spus, programul tău este flexibil și se poate adapta, după nevoile și cerințele tale.

Desigur, sunt și foarte multe avantaje, care nu țin cont de bani. În primul rând, Lucky Studio, îți oferă un ambient în care se regăsesc doar femei. De la modelele de videochat, până la șoferiță și manageră, absolut toate persoanele angajate aici sunt femei, oferindu-ți astfel un sentiment de siguranță pe care nu ți-l mai oferă niciun alt loc de muncă.

Putem spune că Lucky Studio este un studio premium. Atât eu, cât și multe alte modele de aici, am fost foarte surprinse de condițiile net superioare oferite. Camerele de aici sunt dotate cu aparatură de ultimă generație și sunt decorate în stiluri diferite, aici îmbinându-se rafinamentul cu eleganța.

Un avantaj însemnat este reprezentat și de bonusurile oferite de studio. Un contract încheiat pentru o lună îți va aduce, 1.700 de lei drept bonus, însă acesta crește, în cazul în care dorești să semnezi un contract pe o perioadă mai lungă. Oferta cea mai convenabilă este, de departe, cea a contractului de trei ani, care îți aduce un bonus de 38.000 de lei! Câte lucruri poți face cu acei bani … Să nu uităm de faptul că, și asta nu am mai precizat până acum, Lucky Studio te poate ajuta să-ți pui silicoane, în cazul în care dorești, în momentul în care ai semnat contractul. Să fim serioase, câte dintre noi nu s-au simțit jenate pentru că s-au gândit că ar putea să ofere mai mult în acel departament? Știu cât de geloasă sunt pe o colegă de facultate, Teo, care are … și de dat la alții, să zicem.

Dacă vei descoperi un loc de muncă ce îți oferă atât de multe beneficii și avantaje, te rog, lasă-mi un mesaj. Dacă nu, te așteptăm la Lucky Studio Iași.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare