Jurnalul lui Scarlett: fă-te remarcată prin personalitate

0
727

Atunci când ești femeie, trebuie să ai grijă în ce fel de faci remarcată în compania bărbaților. Trebuie să te gândești cât de scurtă trebuie să fie fusta, fără să depășești limita și care este ocazia potrivită pentru a prezenta un decolteu mai generos. Un mod mai sigur de a te face remarcată este personalitatea ta și cum o pui în valoare. Un bărbat va aprecia întotdeauna o femeie cu care poate discuta, cu care poate râde, este un lucru pe care l-am învățat de când lucrez aici. De aceea, unele femei aleg să-și pună în valoare caracterul distinctiv printr-o comunicare specială, precum se întâmplă la Lucky Studio. La acest studio de videochat apelează barbați care doresc să-și petreacă diferit timpul liber, vorbind cu o femeie cu capul pe umeri sau, din contra, cu una distractivă, care știe cum să-l amuze sau impresioneze.

Fă-te remarcată!

Deoarece tot personalul de la Lucky Studio nu este format decât din doamne și domnișoare, modul cel mai ușor de a te face remarcată aici este prin modul de comunicare, prin împărtășirea de idei și sfaturi, prin modul de a relaționa și aborda admiratorii, în așa fel încât bonusurile cele mai mari să fie obținute individual. Aceste bonusuri despre care vorbesc sunt modul studioului de videochat din Iași, Lucky Studio, de a aprecia caracterul și eternul feminin. Să nu uităm că personalitatea nu înseamnă doar afișarea unui zâmbet plăcut, deși și acesta este foarte important. Nimeni nu vrea să vorbească cu o persoană posacă.

Zilnic, un model de videochat de la Lucky Studio câștigă între 300 și 800 de lei, la acești bani adăugându-se încă din prima zi un bonus, ținând cont de care este perioada contractului. Acesta este cuprins între sumele de 1.720 de lei pentru o lună, ajungând până la bonusuri mult mai mari, ca cel de 38.880, pentru o perioadă de trei ani.

Pentru asta trebuie să știi să te faci o companie plăcută oricărui tip de caracter, oricărui tip de om. Acest lucru nu este neapărat greu, mai ales la Lucky Studio, deoarece aici apelează bărbați care doresc doar să poarte o conversație cu o fată drăguță și isteață, ca tine.

De aceea, trebuie să ai o atitudine pozitivă, să dai dovadă de umor, să ai mereu subiecte noi de discuție la îndemână, să întreții o conversație virtuală care să fie plină de pasiune. Implicarea afectivă este foarte importantă, deoarece astfel se pot stabili relații de prietenie pe termen lung cu admiratorii. Fă-i ca după o zi lungă la muncă, să se gândească la clipele pe care le vor petrece discutând cu tine.

Tu, te simți pregătită sa încerci experiența Lucky Studio?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here