Date:

Share:

Jurnalul lui Scarlett: femei între femei

Articole conexe

Mereu mi-a plâcut la Lucky Studio faptul că aici sunt doar femei – nu ai cum să vezi altceva decât doamne și domnișoare. În total, suntem cu siguranță peste 120 de modele care lucrează aici. Nu mai știu exact cifra, însă suntem foarte multe. Dar, aici sunt doar 25 de camere, asa că matematica nu prea iese. Asta pentru că nu lucrează toată lumea aici non stop. Eu, de exemplu, lucrez, în general, câte trei sau patru zile pe săptămână, alegându-mi mereu singură orarul și camera în care vorbesc cu admiratorii. Melanie lucrează mai multe zile ca mine, în timp ce alte fete vin doar o singură zi pe săptamană aici. Nu prea înteleg de ce nu ai vrea să lucrezi mai mult și să faci mai mulți bani, dar, am învățat ceva de când sunt aici: să nu judeci. Fiecare om are viața lui și își vede de treburi, fiecare are deciziile lui. Nu poți să judeci pe cineva vreodată pentru că nu ai trait niciodată ce a trait altcineva.

Însă, să mă întorc la angajate. După cum spuneam, numărul modelelor de video chat depășește 100 cu mult, însă nu doar acestea sunt femei. Dacă ar trebui să stau să număr, cred ca în jur de 41 de alte doamne și domnișoare ne sunt alături mereu, începând de la managera de studio (cea mai drăguță doamnă a tuturor timpurilor), doamnișoarele fotograf, cele care se ocupă de machiajul nostru, casierele și recepționerele, contabilele, profesoarele de limba engleză și limba franceză, precum și doamnele șofer.

Acest lucru mă face să mă simt foarte în siguranță – nici nu vă puteți da seama. Îmi este foarte bine să știu că nu este niciun bărbat care să tragă cu urechea pe la ușă când discut cu un admirator prin camera web sau că nu face cineva glume porcoase cu mine, după cum fac bărbații, în general, cu oricine, în afară de mama lor. Și mai mult, chiar, mă simt bine când, nu doar că sunt condusă cu mașina acasă, însă știu că șoferul este la fel ca mine, o femeie. Acest sentiment de siguranță nu-l poți explica până când nu-l simți.

Doamnele contabil de la Lucky Studio sunt incredibil de răbdătoare. Nu toată lumea se pricepe la calculele matematice necesare și la legi, însă acestea ne-au suportat necunoștintele tuturor de fiecare dată, răspunzându-ne la fiecare întrebare pe care o aveam. Este foarte plăcut să știu că este cineva care să explice contractele și tot ce ține de ele, tuturor, fără nicio grabă.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare