Jurnalul lui Scarlett: Lucky Studio îți oferă cel mai flexibil program

0
634

Dacă în perioada liceului te plângi de plictiseală, în perioada facultății descoperi cât de prețios este timpul – mai ales în timpul sesiunii. Nu este foarte ușor să-ți împarți timpul între învățat, timp cu prietenii, timp cu iubitul și timpul pe care îl vrei doar pentru tine. În momentul în care te și angajezi, devine și mai greu. Cum ar trebui să ai timp de mers la facultate, de învățat, de muncit ca să te poți întreține și de relaxat, ca să nu simți că înnebunești între atâtea responsabilități?

Acest lucru m-a atras foarte mult la Lucky Studio: programul extraordinar de flexibil. Acest lucru este valabil nu doar dacă mă refer la un loc de muncă ”obișnuit”, ci chiar și în domeniul videochat-ului. Aici poți să îți faci programul exact după cum dorești tu, fără niciun fel de restricții. Nu poți lucra miercurea? Nu lucrezi. Vrei să vii la studio doar în weekend? Te așteptăm cu dragă inimă.

Și programul acesta flexibil nu se referă doar la zilele în care vrei tu să lucrezi, ci și la perioada zilei în care vrei să lucrezi. Astfel, programul de lucru este împărțit în câte trei ture: dimineața, după amiaza și noaptea. La rândul ei, fiecare tură are diferite variante de program.

Stai în Păcurari sau Dacia și crezi că e prea devreme să te trezești pentru a ajunte la Lucky Studio la ora șapte dimineața? Este în regulă, deoarece programul este flexibil și îți permite să vii și la ora opt. Astfel, tura nu mai durează până la 14:50, ci până la 15:50 – nu lucrezi nici mai mult, nici mai puțin, decât dacă ai fi venit la servicu de la ora șapte.

În cazul în care vrei să lucrezi după amiaza, poți începe programul de la ora 15:00 sau ora 16:00, această tură terminându-se la 21:50 sau, respectiv, 22:50, având un orar de muncă de șapte ore, la fel ca oricare dintre colegele care aleg altă tură. Desigur, să nu uităm de tura de noapte. Aceasta poți să o începi la ora 22:00 sau la ora 23:00, urmând să ieși din ea la 06:50, respectiv, 07:50 dimineața.

Lucky Studio Iași îți oferă șansa să lucrezi în absolut oricare dintre aceste ture, la alegerea ta, după cum îți convine ție mai mult și după cum îți permite ție programul altor activități pe care le ai (cursuri, prieteni, timp liber, familie etc). Nu uita că poți să alegi în câte zile pe săptămână vrei să lucrezi. Sună foarte bine să poți veni doar o singură zi pe săptămână la serviciu și apoi, la sfârșitul turei, să-ți primești banii. Un mic lucru pe care poate nu-l știați: îți poți verifica câștigurile în timp real, pe un computer, așa că ești mereu la curent cu cât ai câștigat.

 

Apropo, tura se poate schimba oricând. Dacă săptămâna trecută ai lucrat luni și marți seară, iar acum vrei să lucrezi miercuri, joi și sâmbătă dimineață, schimbarea se realizează ușor, fără niciun fel de problem.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here