Date:

Share:

Jurnalul lui Scarlett: Lucky Studio, o mare familie

Articole conexe

Am deja o lună de când lucrez pentru Lucky Studio şi niciodată n-am fost mai mulţumită de mine. Banii îmi vin gârlă, managera este o drăguţă … de fapt, despre toate colegele pot spune asta. Mă aşteptam ca fiind toate de sex feminin, să se işte probleme şi să apară certuri, însă nu s-a întâmplat. Din contră, poate pentru ca avem toate acest „secret”, ne facem să fim foarte unite. Şi nici nu avem pe ce să ne certăm, de fapt.

Sunt amică acum cu câteva dintre fete, iar cu una chiar pot spune că am devenit prietenă. Îi voi spune Melanie, după cum era numită şi prietena cea mai bună a lui Scarlett – fie că aceasta realiza sau nu. Melanie are aproape 30 de ani (are 29 şi ceva) şi face asta de vreo doi ani. Înca un an şi-i expiră contractul pe care l-a semnat, de trei ani. Mi-a povestit că a primit nu doar banii pe care îi încasam în fiecare zi, ci şi un bonus uriaş. Şi când spun uriaş, nu mint. Într-adevar, mi se spusese la interviu că există astfel de bonusuri şi că Lucky Studio le oferă atunci când semnezi contractul cu ei, depinzând de perioada pe care vrei să te angajezi. Cât de tare e asta?!

Având un venit foarte bun şi nelipsindu-i nimic datorită salariului mare de la Lucky, bonusul l-a depus într-o bancă unde era o dobândă mai mare. Uau! Fata asta nu va trebui să mai muncească destul de mult timp de acum încolo dacă de la anul viitor se va retrage şi se va hotarî să stea pur şi simplu ori să călătorească sau să investească în ceva.

Melanie mi-a povestit că nu are de gând să înceteze colaborarea cu Lucky Studio pentru simplul fapt că „Viaţa este prea bună aici”, ca să o citez. Şi nici compania nu se grăbeşte să scape de ea. Spre deosebire de multe domenii în care la 30 de ani eşti considerat ca fiind trecut de vreme, mai ales dacă eşti femeie, aici lucrurile nu merg aşa. Deşi există make-up şi hair stylişti aici, pentru a arăta cât mai prezentabil, asta nu înseamnă că de la o anumită vârstă nu mai poţi arăta sexy sau să ai ceva interesant de spus. Din contră, diversitatea este prezentă aici într-un număr foarte mare. Oricât de ciudat ar părea pentru unii, poţi vedea aici studente în primul an de facultate care sunt colege cu femei căsătorite – ciudat pentru unii, normal, insă, de fapt.

O mare familie? Cu siguranţă!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare