Date:

Share:

Jurnalul lui Scarlett: Machiajul la Lucky Studio

Articole conexe

După cum v-am mai spus, Lucky Studio Iași știe să își respecte și cum să își trateze angajele, de parcă ar fi niște dive adevărate. Ca urmare, modelele care lucrează aici arată mereu de parcă ar fi niște păpuși Barbie.

În acest domeniu, frumusețea este foarte importantă, reprezentând șansa la succes a oricărui model care este angajat aici. Ca rezultat direct, machiajul este foarte important, mai ales dacă vorbim despre farmecul și unicitatea fiecărei femei, acesta putând să ascundă orice mică (sau mai mare imperfecțiune), reușind să pună în evidență trăsăturile cele mai frumoase ale fiecărei femei. Dacă nu știați care sunt pașii pentru a obține un machiaj cât mai aproape de unul profesionist, în această postare vă voi oferi câțiva pași pentru a înțelege ce înseamnă acesta.

Primul truc, care este foarte important, și chiar decisiv pentru aspectul fetelor este luminozitatea potrivită din cadrul camerei din care se lucrează. De aceea, diferite trucuri de machiaj se folosesc cu un succes foarte mare, reușind să creeze o armonie, un echilibru, chiar, dacă vreți să-i spuneți astfel. Un alt lucru important este faptul că, în fața camerelor de filmat, intensitatea culorilor se pierde, deci, de aceea, trebuie să fie cu mult mai intenste.

Trebuie pregătit foarte bine tenul înainte ca machiajul să înceapă. Așadar, demachierea și tonifierea tenului se face, obligatoriu, folosindu-te de un demachiant și de o loțiune tonică, iar, la final, se aplică o cremă pentru hidratare. Corectorul și fondul de ten trebuie să aibă specificația de matifiere și să poată acoperi cearcănele, coșurile ori petele roșii. De asemenea, pudra trebuie să aibă același ton cu fondul de ten.

În continure, urmează aranjarea sprâncenelor, culoarea acestora intensificându-se cu un fard care să aibă o nuanță cât mai naturală. Ținând cont și de ceea ce dorește modelul, machiajul ochilor trebuie să fie mai dramatic. Nu trebuie să fie uitat faptul că atunci când se aplică tipul acesta de machiaj, se recomandă să fie cât mai îndrăzneț și mai creativ. De aceea, se poate utiliza negrul care oferă un aspect fumuriu, seducător și senzual. Alte culori recomandate sunt verdele închis, albastru ori violetul, acestea fiind cât mai intense.

Conturați ochii cu dermatograf negru pentru a oferi un iz de mister și folosiți tușul în așa fel încât să treacă peste conturul ochilor din zona externă. Pe partea de jos a pleoapei, în colțul intern și pe arcadă se folosește un fard luminos – de asemenea, genele false vor reprezenta atuul machiajului vostru.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare