Date:

Share:

Jurnalul lui Scarlett: Melanie şi iubitul ei

Articole conexe

Să lucrez la Lucky Studio a fost o binecuvantare. Îmi amintesc şi acum cât de timidă eram înainte, cât de mari emoţii aveam când îmi făcusem curaj să merg la interviu, cât de buimacă am fost după ce am terminat prima tură, în prima mea zi aici. Între timp, mi-am făcut o prietenă foarte bună, Melanie, care mi-a devenit ca o soră mai mare. Ea mi-a explicat ce şi cum ar trebui să fac pentru a mă bucura de mai mult succes în viitor în această meserie. Nimic deocheat, nu vă faceţi griji. Adesea iesim în timpul liber, fie doar eu şi ea, fie noi două şi iubitul ei. Da, Melanie are un iubit de vreo doi ani şi relaţia continuă să rămână serioasă şi stabilă, iar acesta înţelege ce presupune meseria de model de videochat.

Ştie că totul e legal, ca aceasta nu este pusă să facă lucruri care nu ar vrea sau nu s-ar simţi confortabil să le facă, şi că lucrează într-un mediu în care se află doar femei, de la modelele pentru videochat, până la şofer, hair stylist şi manageră – astfel, nu este niciun pericol, să tragă vreun bărbat cu ochiul către fetele de aici.

M-am bucurat să aflu despre povestea de dragoste dintre Melanie şi iubitul ei. Mi-a dat speranţa că nu toată lumea este plină de prejudecăţi, ci că mai sunt mulţi oameni pe lumea asta care sunt deschişi la minte şi ştiu să asculte o poveste, înainte să-şi dea cu părerea – mai ales când aceasta este una greşită.

Desigur, Melanie nu era singura angajată cu care mă înţelegeam bine. După cum am mai precizat înainte, în postarea anterioară, dacă nu mă înşel, fetele de aici sunt foarte unite. În general, se spune că un grup de femei nu se poate inţelege. Că vor apărea bârfe, rivalităţi, se vor băga strâmbe etc. Ei bine, nu, nu şi iarăşi nu! Fetele de la Lucky Studio sunt foarte unite între ele, mereu dispuse să te ajute cu un sfat, cu o vorbă bună sau cu ce ai nevoie – nu cu bani, însă nu pentru că nu ar avea de unde, ci pentru că banii sunt ultima ta problemă când lucrezi aici. Mai mult, acestea nu-ţi sunt alături doar la serviciu, de faţadă, ci şi în viaţa de zi cu zi, reprezentând acel grup de prietene pe care ai visat mereu să-l ai, dar în mai rare cazuri îl poţi întâlni.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare