Date:

Share:

Jurnalul lui Scarlett: transport și cazare gratuite

Articole conexe

În mod normal, dacă nu lucrezi peste drum de locul de muncă, este normal ca firma pentru care lucrezi să-ți deconteze naveta, măcar parțial. Din păcate, fiecare trage la punga lui, iar șeful cel mai mult. Astfel, ajungi să-ți dai o parte destul de importantă din salariu pe bilete de autobuz, abonamente, taxiuri etc. Lucky Studio inovează iar mediul de afaceri prin faptul că modelele angajate aici nu trebuie să se descurce singure să ajungă la locul de muncă. Mai mult chiar, nici de o reducere parțială a costurilor nu vorbim, ci despre ceva mult mai elegant: angajatele companiei sunt luate de acasă, duse la serviciu, apoi înapoi acasă. Nu știu câți oameni se pot lăuda cu luxul ăsta. Mama mea era profesoară și avea chiar și de mers pe jos o bucată din drum.

Nu și la Lucky Studio. Aici, beneficiezi de transport gratuit încă din prima luna. După această lună, trebuie să semnezi un contract de colaborare pentru a mai avea parte de acest beneficiu. Nu e nevoie de cine știe ce contract – chiar și cel de o lună de zile este de ajuns.

Mai mult, chiar, nu oricine care vrea să lucreze aici locuiește în Iași sau dispune de banii necesari pentru a trăi aici până la primul salariu. De aceea, Lucky Studio îți oferă un nou motiv pentru care să te angajezi aici și prin care demonstrează că îi pasă de fetele care lucrează aici: cazare gratuită.

Exact! Și eu am fost surprinsă când mi-a povestit Melanie că a locuit într-o vilă a companiei la un moment dat. Studioul i-a oferit cazare gratuită pentru primele două luni, lucru care mi s-a părut incredibil. După cele două luni, cazarea este de 100 de euro pe lună, așa că Melanie a mai stat aici vreo două luni. A ales să se mute doar pentru că așa a vrut ea, să le arate tuturor că își permite să locuiască undeva singură, fără niciun ajutor, din banii ei. Vila are o amplasare foarte frumoasă, fiind în centrul orașului Iași. La doar șase minute de mers pe jos de aici, ajungi la Palas Mall, unde ai ocazia să cheltuiești după cum consideri tu banii câștigați în fiecare zi.

Mel mi-a povestit că dacă dorești să mai stai doar câtevva zile, chiria nu costă decât 20 de lei pe zi. Chilipir! De asemenea, Lucky Studio Iași oferă cazare gratuită pentru o perioadă de două săptămâni acelor angajate care vor să lucreze de acasă și vor să lucreze în perioada de training chiar aici la studio.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare