Jurnalul lui Scarlett: Ziua mea la Lucky Studio

0
726

Am tot vorbit în ultima vreme despre avantaje peste avantaje care sunt oferite de Lucky Studio, însă nu am mai scris de foarte mult despre experiențele de aici, despre viața de zi cu zi, despre ce înseamnă job-ul de model de videochat aici.

De exemplu, nu am vorbit despre ce înseamnă o zi de naștere la Lucky Studio. V-am mai povestit că aici lucrează doar fete, de la manageră până la șoferiță. Surprinzător, dar toate ne înțelegem de minune, comunicăm foarte bine unele cu altele, managera este cel mai super om pe care l-am cunoscut, doamnele de la contabilitate sunt foarte răbdătoare cu noi, mereu suntem răsfățate cu tot felul de machiaje și coafuri interesante, care să ne prindă cât mai bine … nu ai idee câte am învățat despre cum să îmi scot în evidență ochii prin procedeele pe care le-am văzut la fetele make-up artist.

Dar să îți vorbesc despre ceva mai concret. Mai exact, despre cum a fost ziua mea la Lucky Studio Iași. După cum am mai spus, programul de aici este flexibil. Evident, mi-am luat liber de ziua mea – nici la cursuri nu merg de ziua mea și oriunde aș fi lucrat, aș fi procedat la fel. Ținând cont că acest job îți oferă șansa să vii în orice zi vrei tu, în orice tură vrei tu, doar nu aveam să lucrez de ziua mea, oricât de mult îmi place ceea ce fac. În acea zi, m-a sunat Melanie să-mi spună “La mulți ani”, să stabilim exact la ce oră aveam să ne vedem mai târziu să sărbătorim și să mă anunțe că mai aveam de semnat niște acte. Am fost puțin surprinsă, pentru că știam că semnasem deja toate actele și lucram acolo de ceva timp. M-am dus, oricum, fără să mai analizez situația.

La intrare, am fost întâmpinată de manageră, de contabilă și de administratoră. Mi-am zis, “Fată, nu-i de bine!” Mă întrebam foarte îngrijorată ce făcusem și ce nu era în regulă, de am fost primită de toate trei. Pentru ca emoțiile să crească și mai mult, m-au invitat foarte serios într-o cameră, spunându-mi că trebuie să văd ceva. Nici la interviu nu avusesem așa emoții.

Când am intrat acolo, am început să plând de fericire. În cameră se aflau toate coleguțele mele dragi, una și una, cât mai aranjate, având cadouri pentru mine, tort și șampanie și au început să-mi cânte tradiționalul “La mulți ani!” De la emoțiile și grijile pe care mi le făcusem înainte, am ajuns să fie cel mai fericit om de pe Pământ în minutele respective.

Fiind atât de multe angajate, aproape în fiecare zi avem câte o aniversare, însă, din oarecare motiv, nici nu mi-a trecut prin cap că mi s-ar aranja și mie o petrecere surpriză. Și ce mai petrecere! Mulțumesc, încă o dată, întregii echipei Lucky Studio.

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here