Date:

Share:

La Heylux am bani sa merg in Tenerife si peste tot in vacante

Articole conexe

Nici nu m-as fi gandit vreo secunda ca la 20 de ani voi putea ajunge sa am bani pentru vacante in locuri exotice si n-o sa am nicio grija in privinta costurilor. Cand ma gandesc la faptul ca acum un an in urma traiam cu cate 900 de lei pe luna, nu-mi vine sa cred ca acum am 5.700 de lei lunar la Heylux.

Practic, pot spune ca sunt mult mai realizata decat alti oameni care au muncit toata viata si nu au reusit sa aiba nici macar 3.000 de lei salariu lunar. Imi pare rau ca asa este situatia in Romania, dar nu pot spune ca nu ma bucur ca eu am parte de o viata mai buna la Heylux.

La 20 de ani castig 5.700 de lei lunar la Heylux

Eu am decis sa le spun alor mei despre jobul meu de model de videochat de la Heylux, pentru ca eu am fost mereu deschisa cu ei. Desi au acceptat mai greu, acum se mira ca fetita lor de 20 de ani s-a realizat asa repede. Pentru ca hai sa recunoaste, 5.700 de lei e o realizare.

Adica nici macar ai mei nu au acest venit lunar impreuna! :)). Iar eu il am de una singura si am parte numai de rasfaturi si lucruri scumpe. Ma bucur enorm ca am parte de acest job in Iasi, mai ales ca e la Heylux.

Nu stiu cum ar fi fost daca era in alta parte. Aici am parte de tot ce-mi trebuie, deci nici macar nu vreau sa-mi inchipui cum este in alt studio. Heylux este stralucitor, magnific, cu amenajari scumpe si rafinate, cu mobilier premium si camere foarte frumoase.

Ma bucur de profesionalismul de la Heylux in fiecare zi

N-am cum sa nu castig bani intr-un mediu atat de elegant si frumos, in care lucreaza doar femei care sunt apreciate si pretuite pentru ceea ce fac, atat prin tratamentul pe care-l au aici, cat si prin premiile ce Heylux ni le ofera la fiecare sfarsit de saptamana.

Eu castig zilnic cate 450 de lei la Heylux, iar pe langa asta mai primesc si bonusuri peste 300 de lei saptamanal, care ajung si la 3.000 de lei. Este super sa fiu libera sa obtin bani din videochat la Heylux, sa ma bucur de liniste si confort, de legalitate si, mai ales, de confidentialitate si discretie.

Este super, iar vacantele mele sunt si mai super. Mai ales cea din Tenerife, in care am fost luna trecuta cu parintii mei si am petrecut o vacanta de vis datorita jobului meu de model de videochat de la Heylux.

10 COMENTARII

    • Nu ai tai te controleaza, ci tu iti controlezi viata. Trebuie sa intelegi asta iar ai tai trebuie sa accepte orice te face pe tine fericita 😛 pentru ca e viata ta.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare