Date:

Share:

La Lucky Studio am bonusuri săptămânale de peste 2.000 de lei

Articole conexe

Să fiu model de videochat la Lucky Studio este un vis devenit realitate. Avantajele pe care le am aici ca şi model nu le-aş fi avut nici dacă aş fi fost director în altă parte. Lucky Studio Iaşi este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, cu premiul Best Cam Studio of The Year care să dovedească acest lucru.

Pentru fiecare moment în care mă afirm sau am o performanţă cum nu am mai avut, Lucky Studio mă premiază cu bonusuri. Îmi plac foarte mult aceste bonusuri, deşi poate pentru celelalte modele nu contează. Dar pentru mine înseamnă mult, pentru că niciodată nu am câştigat nimic, iar să ştiu că acum primesc bonus pentru performanţe e … e pur şi simplu o senzaţie extraordinară. În acest fel, simt că îmi este răsplătită munca şi mă văd ca o câştigătoare de fiecare dată când primesc bonusurile săptămânale. Acestea au început de la 300 de lei pe săptămână, dar eu mi-am propus să ajung la maxim. Îmi doream ca în fiecare săptămână să primesc bonusul de 3.000 de lei.

Pentru acest bonus, eu trebuia să câştig cel puţin 5.000 de lei într-o săptămână. Mi-au plăcut întotdeauna provocările, aşa că am luat-o ca atare. Cu Lucky Studio mi-am dovedit mie însămi că sunt în stare, că POT. Eram conştientă că pentru a câştiga 5.000 de lei într-o săptămână, trebuia să lucrez cel puţin 5 zile, în care să obţin câte 1.000 de lei. Mai mult, sau mai puţin. Aşadar, nu am stat pe gânduri. Mi-am ales un program de 5 zile pe săptămână, cu 8 ore. Am ales tura de seară, pentru că s-a dovedit cea mai benefică pentru mine.

Astfel, am început să îmi demonstrez că sunt capabilă să ajung unde îmi doresc. Bineînţeles, cu ajutorul primit de la profesioniştii din echipa Lucky Studio, nu aveam cum să nu ajung unde mi-am propus. La Lucky Studio eu mi-am recâştigat încrederea şi am învăţat să fiu mai demnă, pentru a primi respectul cuvenit.

Nu a fost greu deloc să câştig câte 1.000 de lei pe seară, având în vedere că de fiecare dată intram frumoasă în cameră, pentru că mă aranjau fetele de la studio. Cu cea mai bună muzică pe fundal, mă delectam cu discuţii infinite cu admiratorii mei. Aceştia mi-au fost aproape şi m-au susţinut să am câştiguri de excepţie. În final, bonusurile săptămânale de 3.000 de lei au fost ale mele într-o lună. Asta însemnând patru săptămâni în care am câştigat câte 5.000 de lei. La un calcul, asta înseamnă 20.000 de lei, iar cu tot cu bonusuri, 32.000 de lei într-o lună. Aşa da, Lucky Studio.

Am reuşit să câştig această sumă într-o lună, după 4 ani de muncă la Lucky Studio. Dar pot spune că munca şi perseverenţa merită pe deplin totul.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare