Date:

Share:

La Lucky Studio, câștig în fiecare zi peste 300 de lei

Articole conexe

Încă nu-mi vine să cred că am găsit un job în Iaşi aşa cum trebuie. M-am chinuit foarte mult să găsesc un job care să-mi satisfacă toate nevoile. Mai ales că aveam şi cursuri la facultate şi chirie şi nu mă puteam împărţi între amândouă. Şi de când am găsit un job de model de videochat la Lucky Studio, e un echilibru perfect.

Îmi doream foarte mult un job care să-mi ofere banii zilnic, pentru că era foarte greu cu cheltuielile şi cred că ştii şi tu, dacă te întreţii singură. La majoritatea joburilor în Iaşi mi se oferea minimul pe economie. Şi dacă le ceream banii în fiecare zi, era cam 40-50 de lei pe zi.

Din care vreo 5-6 lei dădeam pe drum, 10 lei pe mâncare cât stăteam la muncă şi mai rămâneam cu 30 de lei, cam aşa. Bani cu care nu prea aveam ce face. Şi oricum niciun angajator nu era de acord să mă plătească la zi. Niciunul, cu excepţia lui Lucky Studio Iaşi.

Pot câştiga zilnic sume mari din videochat

157641966-1

Nu numai că mi s-a oferit şansa de a avea un job în Iaşi de la care să primesc banii zilnic, dar âștig şi sume mari de bani. Cum aş fi putut să dau cu piciorul unei asemenea şanse?

Chiar dacă este vorba de o angajare în videochat, nu m-a interesat. Am preferat să stau în faţa unui calculator şi să muncesc online la Lucky Studio decât să ajung pe stradă.

Pentru că din minimul pe economie sigur acolo ajungeam, pentru că aveam şi chirie şi facturi şi trebuia să merg şi la cursuri. Aşa că nu ajungeam departe în stilul acela, aşa că am preferat Lucky Studio de mii de ori, pentru că programul în videochat de aici este flexibil.

Câştig în medie 345 de lei şi merg şi la cursurile de la facultate

Korean-school-girl-long-hairstyle-black-hair

Uite că sunt angajată deja de 3 luni la Lucky Studio şi totul îmi merge super bine. Aşa cum mi s-a promis la interviu, câştig zilnic peste 300 de lei. Cu ajutorul trainingului de la Lucky Studio, make-up artistelor şi a condiţiilor de muncă, desigur.

Cu aceste lucruri, eu obţin zilnic 345 de lei şi am bani mereu în portofel. În doar câteva zile, îmi plătesc şi chiria şi facturile şi de restul banilor îmi cumpăr ce vreau. Mă răsfăţ şi am timp să merg şi la cursuri să învăţ. Asta pentru că mi-am ales singură zilele şi orele de muncă de la Lucky Studio.

Acesta este echilibrul dintre angajat şi angajator pe care l-am căutat de la un job în Iaşi.

10 COMENTARII

    • Nu este absolut nici măcar o oră întârziere. Când termin tura, mă duc direct la casieriţă şi îmi primesc toţi banii obţinuţi la Lucky Studio :X

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare