La Lucky Studio poti primi si 12.600 lei bonus de angajare!

6
1525

Eiii, ce pot spune eu despre mine? Cred ca deja este evident ca lucrez la Lucky Studio ca si model de videochat, insa sunt lucruri pe care probabil nu le stii. Asa ca ti le pot spune eu, de ce nu. Eu m-am angajat la Lucky Studio acum doi ani, dar multe lucruri s-au schimbat in videochat de atunci.

De exemplu, cand m-am angajat eu prima data la Lucky Studio, am primit un bonus de angajare de 38.880 lei. De fapt, acesta era un pachet de bonusare, din care primeam 10.000 de lei cash pentru simplul fapt ca m-am angajat, iar de restul mi se oferea transport gratis, make-up zilnic, sedinte foto, cursuri, accesorii, training si asa mai departe.

Lucky Studio a schimbat bonusurile. Poti castiga sume mai mari!

Multe fete sigur stiu despre ce este vorba. Ei bine, acest bonus de angajare m-a ajutat foarte mult la acel moment, mai ales ca l-am primit asa degeaba si chiar aveam nevoie. Mi-am rezolvat multe treburi cu acei bani, insa acum vad ca s-au schimbat multe la Lucky Studio.

Adevarul este ca fetele care se angajeaza acum la Lucky Studio sunt niste norocoase. Nu spun ca eu nu am fost. Am fost si inca sunt, dar acum bonusurile de angajare de la Lucky Studio sunt si mai mari decat inainte! As fi vrut si eu sa profit de aceste sume!

Este super ca Lucky Studio tot evolueaza si tot pune la dispozitie castiguri tot mai mari, pentru ca asta inseamna ca este din ce in ce mai bun, nu? Si bineinteles ca este, doar e cel mai bun studio de videochat din Iasi si din tara, aparut pe piata muncii de mai bine de 8 ani.

Un bonus de angajare la studio este 12.600 lei pentru un contract de 3 ani

In 8 ani Lucky Studio a acumulat indeajuns de multa experienta in videochat incat sa ofere modelelor sale orice vor ele, fara probleme. Uite acum, de exemplu, un BONUS DE ANGAJARE la Lucky Studio este de 12.600 de lei CASH, la contractul de 3 ani de zile.

Cine sa refuze asa ceva, sa fim seriosi? Eu de-as putea, m-as mai angaja inca o data la Lucky Studio! :)) Dar sunt deja model de videochat aici. Insa tot ce pot spune este ca orice fata care calca pragul acestui studio este de-a dreptul norocoasa, pentru ca va putea sa aiba parte de avantaje asa cum n-a visat niciodata.

Ca sa nu mai spun de faptul ca aici se castiga bani zilnic, intre 300 si 800 de lei. Cred ca este visul oricarei fete sa castige atat de multi bani, prin intermediul unui job atat de usor precum la Lucky Studio.

6 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here