Lecţie de viaţă de la Lucky Studio

0
746

Bună! Numele meu este Ana, am 23 de ani şi sunt din Iaşi. Nu obişnuiesc să scriu pe astfel de bloguri, însă simt nevoia de a-mi împărtăşi povestea şi de a vorbi pe şleau despre ceea ce mi s-a întâmplat în ultima vreme.

Pentru că totul să fie mai clar, încep prin a mă descrie:  am 1,58 m şi 57 de kg. Probabil că fetele ştiu foarte bine ce înseamnă să te simţi “grasă” pur şi simplu. Ei bine, acesta este şi cazul meu. Niciodată nu am avut încredere în mine. Mergeam pe stradă şi aveam impresia că toată lumea se uită la mine şi face glume despre corpul meu. În plus, nici nu vreau să aduc în discuţie faptul că nu am avut niciun prieten până la 23 de ani pentru că îmi era foarte ruşine de felul în care m-ar putea privi.

Aleg să vorbesc la trecut deoarece astăzi lucrurile s-au schimbat enorm. Nu mai sunt aceeaşi fată neîncrezătoare, nu îmi mai este teamă să merg la piscină şi nu mă mai feresc atunci când ies cu un băiat. Soluţia? Un job în videochat în Iași, la Lucky Studio.

Am ajuns la Lucky Studio în ideea de a câştigă mai bine, de a-mi permite să cumpăr ce lucruri vreau eu. Totuşi, mă gândeam de fiecare dată că aş putea să fiu respinsă datorită fizicului. Lucrurile nu au fost aşa. Fetele au fost foarte comunicative şi mi-au explicat  că nu aspectul fizic este punctul forte al fetelor angajate și, la o adică, cu ceva voință, pot face progrese și cu silueta..

În ciuda neîncrederii în mine am încercat. Acum? Sunt cu totul o altă persoană, aşa cum vă spuneam deja. Am găsit motivația să fiu atentă la ce mămânc și să merg măcar de 2 ori pe săptămână la sală. Drept urmare, acum mă simt extrem de apreciată şi abia aştept să întru în tură de muncă pentru a-mi lua doză de energie din complimentele zilnice pe care le primesc din partea prietenilor virtuali.

În plus, acum am reuşit să înving şi cel mai mare complex pe care îl aveam: sânii mici. Aveam sânii mici în ciuda faptului că ar fi trebuit să am forme la greutatea pe care o am. Totuşi, Lucky Studio m-au ajutat să scap şi de acest complex. Sunt împlinită! Sunt mândră de ceea ce sunt şi de tot ceea ce am realizat până la 23 de ani. Am veniturile mele şi nu depind de nimeni. Câştig banii pentru distracţie și chirie pentru că am învățat un lucru esențial: pentru toate fetele simpatice și energice se găsesc numeroși admiratori online.

Cam asta este povestea mea fetelor.  Întotdeauna există o posibilitate care să va facă să va simţiţi bine în pielea voastră. Cu cât atitudinea este mai corespunzătoare, cu atât şansele voastre de reuşită în viaţă vor fi mai mari.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here