Lucky Studio – de ce să îl alegi?

0
870

             De câte ori ai mers la un loc de muncă unde ţi s-a promis marea cu sarea, şi de fapt nu ai primit nimic? Prin aceleaşi dezamăgiri am trecut şi eu, crezând că nu voi găsi niciodată jobul potrivit. Când, ce să vezi, răspunsul era chiar simplu. Lucky Studio, cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară, este soluţia tuturor femeilor.

O să încep prin câteva promisiuni simple care mi s-au făcut şi îndeplinit:

  1. Suport financiar, atât pentru tine,cât şi pentru toţi cei dragi. Câştigul meu varia între 450 şi 500 de lei pe zi. Deşi, puteam trăi mai mult decât decent şi cu salariul fix de 4.500 de lei pe lună pe care Lucky Studio îl oferea. Dar eu am ţintit mai sus, şi nu am fost dezamăgită.
  2. Programul relaxant, deloc obositor, la alegerea angajatului. Gata cu stresul de luni, sau cu chinul permanent că nu mă pot trezi dimineaţa. Din 3 ture de muncă, de dimineaţă, după amiază şi seara, puteam alege orice doream. Şi câte zile pe săptămână să lucrez, tot eu alegeam.
  3. Contract 100% legal. Toate contractele semnate au la baza Noul Cod Civil şi Principiul Liberului Consimţământ al Părţilor. Lucky Studio dispune de contabile şi o avocată care stau la dispoziţia tuturor modelelor care lucrează aici. Contractul nu mă obligă să fac nimic, pot renunţa oricând, fără a plăti daune sau alte clauze.
  4. Intimitate şi discreţie. La Lucky Studio, am propria mea cameră, unde este o curăţenie permanentă şi am parte de intimitate. Niciun alt model nu intră în camera mea, pot să fiu eu însămi aici. Mai mult, ţările unde se pot afla posibile cunoştinţe, sunt blocate. Astfel, mă pot destinde după bunul plac, fără inhibiţii.
  5. Nu am obligaţia de a face nimic din ce nu vreau. Ca model, nu sunt obligată să folosesc anumite accesorii pe care nu mi le doresc. De asemenea, am libertatea să fac şi să vorbesc ce îmi doresc. Nu sunt constrânsă de nimeni. Dacă îmi doresc profilul adult, aleg acel profil. Dar dacă sunt mai timidă, aleg profilul non-adult fără probleme.
  6. Bonusuri garantate. La semnarea contractului, am primit bonusul promis, în valoare de 38.880 lei – pe o durată de 3 ani de zile. La fel şi bonusul de la fiecare sfârşit de săptămână, care nu a fost neglijabil.
  7. Posibilitatea de a economisi. Am economisit enorm de mult cu Lucky Studio, deoarece transportul, tot ce ţinea de înfrumuseţarea mea şi lecţiile de limba engleză erau gratuite. Eu nu a mai trebuit să cheltui în plus.

Am ales 7 motive importante, pentru că în luna a 7-a este ziua mea. De ziua mea, Lucky Studio mi-a pregătit o petrecere surpriză. Nu mi-am mai serbat ziua până să lucrez aici. E grozav!

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here