Date:

Share:

Lucky Studio este cea mai preţioasă comoară a femeilor din România!

Articole conexe

 

       De câte ori ţi-ai dorit un loc de muncă la care să fii înţeleasă, preţuită şi la care să nu te mai discrimineze şefii sau colegii? Sunt sigură că de multe ori, pentru că şi eu am avut destule joburi la care detestam să fiu, până să mă angajez la Lucky Studio.

Aveam nevoie de un job în Iaşi la care să mă simt apreciată pentru munca mea, atât material cât şi spiritual. Deja era mult prea greu pentru mine să mă încadrez la un loc de muncă în care femeile erau simple angajate, conduse de alţii. Am auzit pe forumul Lucky Studio ca se fac angajări în videochat şi am renunţat imediat la job.fata frumoasa

Ştiam deja de la o prietenă câte ceva despre Lucky Studio, iar toată lumea care auzea despre acest studio de videochat din Iaşi avea numai lucruri bune de zis. Aşa că nu aveam ce să pierd dacă încercam şi eu, mai ales că Lucky Studio este un studio în care lucrează doar femei.

Lucky Studio are cele mai multe angajate din Iaşi şi din România!

Pe lângă cele este 120 de modele care fac videochat la Lucky Studio, mai sunt şi peste 50 de angajate care sunt tot femei. Printre femei mă simt ca o prinţesă, pentru că toate mă înţeleg şi mă apreciază. Este altfel. De exemplu, de la început m-am înţeles super cu doamna Mihaela, managerul Lucky Studio şi doamna Alina.  Ele mă alintau de fiecare dată ca pe propriul lor copil şi mă simţeam tare bine!

Iar fetele care se ocupau cu make-upul meu în fiecare zi şi care mă ajutau cu aspectul meu fizic erau de mare ajutor. La vechiul loc de muncă nu aveam aşa ceva şi nici traineri, de exemplu. Trebuia să mă descurc singură. Dar Lucky Studio mi-a oferit o întreagă echipă care m-a ajutat să obţin zilnic peste 270 de lei!model

Premiu de angajare la Lucky Studio Iasi-38.880 lei!

          Prima dovadă a aprecierii pe care o primesc la Lucky Studio a fost chiar bonusul de angajare, primit după 30 de zile muncite la studio. Pachetul de bonusare de 38.880 lei a fost împărţit în două, din care 10.000 de lei i-am primit direct în mână.

Ori la alte joburi nu te plăteşte nimeni pentru că te angajezi, nu? Eu zic că Lucky Studio este ideal din această privinţă. Ca să nu mai spun că de restul acestui pachet de bonus am primit servicii de senzaţie. De exemplu, pe o durată de 3 ani cât lucrez la Lucky Studio, primesc în fiecare zi transport, make-up, şedinţe foto … şi lista continuă! Şi fericirea mea la fel, de când sunt la Lucky Studio!machiaj

 

 

 

 

 

10 COMMENTS

  1. Să stabileşti un interviu cu Claudia, apoi să te laşi dusă de val şi să fii tu însuţi când vei câştiga sume foarte frumoase de bani!

  2. Eu mă simt super ştiind că lucrez doar printre femei la Lucky Studio şi nu am de ce să mă simt jenată când vin la muncă. Este grozav!

  3. Mi-era frică să încerc videochatul până să mă angajez la Lucky Studio. După prima lună de angajare la acest studio, mi-am tot zis de ce m-am prostit şi mi-a fost frică, pentru că este cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat!

  4. Lucky Studio este castelul meu! Atâta timp cât voi putea, voi fi prinţesă în acest castel şi mă voi bucura de toate bogăţiile oferite de el!

  5. Cele mai multe angajări în videochat sunt făcute de Lucky Studio, pentru că este cel mai renumit şi bun studio, tocmai pentru că lucrează doar femei aici.

  6. Cel mai grozav este să ştii că eşti liberă şi stăpână peste acţiunile tale la Lucky Studio. Nimeni nu ne conduce, ci doar noi înşine!

  7. Este foarte important pentru o femeie să se simtă preţuită la locul de muncă. Altfel, randamentul pe care-l dă nu este acelaşi. Din această privinţă, Lucky Studio este regele angajărilor!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare