Lucky Studio Iasi: compania in care orice ieseanca ar dori sa lucreze

0
920

Consider ca inca de cand a aparut pe piata acum 8 ani de zile, Lucky Studio a cunoscut un succes continuu, fara margini. Spun asta pentru ca inca de la lansare, Lucky Studio s-a bucurat de multe angajari in videochat si inca o face. De exemplu, acum Lucky Studio se bucura de peste 80 de fete care lucreaza ca modele de videochat, printre care sunt si eu.

Acesta a avut chiar si peste 120 de angajate numai la studio si peste 170 de acasa, fiind si studioul cu cel mai mare numar de angajate. Lucrand aici zi de zi, facand videochat si castigand bani intruna am inceput sa-mi dau seama de unde vine acest succes continuu.

Totul este impecabil la Lucky Studio, nu am ce reprosa

De la primul moment in care am pasit in studio si pana acum am avut parte numai de avantaje. Fie ca era vorba de contractul de angajare in videochat, fie ca era vorba de conditiile de munca sau de castiguri, la Lucky Studio totul a fost impecabil inca de la inceput. Si nu doar pentru mine, ci si pentru orice fata care s-a angajat in acest studio de videochat din Iasi.

Adica eu zilnic ma bucur de cele mai misto sedinte foto din partea profesionistelor angajate de Lucky Studio, de make-up din partea make-up artistelor, de transport, sedinte de infrumusetare, cursuri, training in videochat si de cate 7-8 ore online de distractie si voie buna.

In tot acest timp, ma aflu in cele mai misto camere de logare, amenajate fix pe placul meu si sunt inconjurata de tot confortul din lume atunci cand fac videochat. Asta, plus aparaturile de ultima generatie care fac ca munca mea sa functioneze la nivel maxim ma ajuta sa castig bani si sa ma simt cel mai bine in acest studio de videochat.

Ador sa castig bani zilnic din videochat in Iasi

Tocmai din aceste motive am spus si-o sa spun mereu ca orice ieseanca, fara exceptie, ar iubi sa lucreze la Lucky Studio. Desi multe spun ca nu sunt de acord cu videochatul, atunci cand pasesti la Lucky Studio si vezi tot ce te inconjoara aici si stii ca in cele mai super si usoare conditii de munca poti castiga zilnic intre 300 si 800 de lei, parca nimic nu te mai intereseaza si tot ce vrei sa faci e sa lucrezi la Lucky Studio.

Cel putin, acesta a fost sentimentul pe care eu l-am avut si-l am zilnic. Stiu sigur ca nu as pleca de aici, pentru ca tot ce am eu la Lucky Studio ar vrea multe iesence sa aiba.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here