Date:

Share:

Lucky Studio Iaşi mă motivează prin câştiguri excelente în videochat

Articole conexe

 

       Lider absolut printre studiourile de videochat din România, Lucky Studio a fost înfiinţat de o femeie cu experienţă în videochat în anul 2008. Dat fiind acest fapt, toate angajatele care fac parte din echipa Lucky Studio sunt femei. Oricărei persoane care nu este de sex feminin îi este interzis să intre în studio, ca o dovadă a siguranţei pe care studioul o oferă modelelor.

Pentru că înţelege nevoile femeilor, Lucky Studio doreşte să păstreze limita de discreţie şi confidenţialitate de care are nevoie o femeie pentru a se simţi confortabil. Pot spune, aşadar, că Lucky Studio este un studio perfect pentru femeile care îşi doresc un mediu liniştit, în care feminitatea domină.

Datorită cunoştinţelor pe care Lucky Studio le deţine, a fost posibil ca pentru prima dată în România să formeze un sistem de plată la zi. Astfel, îmi primesc banii la sfârşitul fiecărei ture, cu sume care variază între 300 şi 800 de lei. Cu venituri zilnice, tot ceea ce înainte părea să nu aibă soluţie şi-a găsit rezolvarea cu Lucky Studio Iasi.

Totodată, pachetele bonus care încep de la 1.720 de lei şi ajung la 38.880 de lei sunt motivante. La un contract cât mai mare, bonusul de angajare este la fel de ascendent. La acestea însumând şi bonusurile săptămânale de până la 3.000 de lei, Lucky Studio este, cu siguranţă, cel mai bun angajator de pe piaţă. Pentru că îmi oferă câştiguri din toate punctele de vedere, pentru orice aş face, este o dovadă a faptului că îmi este munca apreciată.

Chiar dacă sediul se află în Iaşi, Lucky Studio permite oricărei fete din ţară să lucreze aici. Videochatul de acasă este o variantă pentru orice femeie interesată, care primeşte de la început un  comision de 80% din câştiguri. Chiar dacă se află la distanţă, Lucky Studio oferă suport tehnic şi fetelor care lucrează de acasă, tratamentul fiind egal pentru fiecare model în parte. Teambuilding-urile organizate de două ori pe an în staţiuni de la mare sau munte le include şi pe ele, pentru că pentru studio suntem o mare familie.

Nu în ultimul rând, libertatea de care beneficiez aici este liniştitoare. Pentru orice lucru ce ţine de Lucky Studio, sunt liberă să aleg şi să decid. Nu există termenii de “preaviz, restricţii, obligaţii”, pentru că astfel nu ar mai fi un mediu ideal femeilor. Dar pentru că Lucky Studio este diferit, mă bucur de un job ideal.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare