Lucky Studio îți oferă un program lejer şi avantajos

0
738

În momentul în care te angajezi într-un loc anume se pare că îţi cântăreşti avantajele şi poate şi dezavantajele, după caz. Sunt sigură că fiecare femeie se gândeşte în ce măsură să accepte un anume job pentru că mai are şi o viaţă de trăit. Până la urmă noi, fetele tinere, la 20 de ani, avem atât de multe interese încât nu ne putem încătuşa numai cu muncă.

Am ales studioul de videochat Lucky Studio pentru că îmi oferă, printre altele, un program lejer care mă avantajează. Spre exemplu, îţi poţi alege zilele în care să lucrezi, dar şi exact timpul tău. Fie că este vorba de tura de dimineaţă, de după masă sau de noapte, la Lucky Studio se lucrează nonstop. Şi asta mă ajută să îmi aleg orele când pot veni la muncă. Cum sună asta? Parcă niciodată nu am avut un aşa răsfăţ. Să ai un angajator care te întreabă el când poţi veni la muncă e mai mult decât credeam că pot avea…

Pe lângă programul de acest fel, la Lucky Studio am descoperit de fapt că pot alege orice. De la bonus, la perioada de angajare, chiar şi camera în care să lucrez sau profilul pe care să activez într-o zi sau altă înseamnă o liberă alegere, o alegere a mea şi numai a mea. Cu alte cuvinte mi se permite să îmi fac mofturile; dacă starea mea de spirit într-o zi este bună sau nu aleg profilul adult sau non adult; după caz îmi aleg toate acestea pentru că va conta extrem de mult cum mă simt eu şi cum pot face că în compania mea admiratorii mei să aibă şi ei o plăcere în a mă vedea online, în a conversa cu mine.

Lucky Studio este un exemplu rar. Nu oricine îţi oferă aşa ceva. Plus că lucrează transparent şi ţi se spune de la bun început care sunt condiţiile de colaborare. Apreciez sinceritatea, mai mult ca orice. Apreciez că am şansa asta. Apreciez şi locul meu de muncă; chiar dacă este vorba de un studio de videochat aici am toate condiţiile pe care de altfel în altă parte nu le am. Şanse de genul acesta sunt foarte rare şi din momentul în care ştii să apreciezi cu adevărat astfel de avantaje vezi întreaga viața altfel.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here