Date:

Share:

Lucky Studio m-a ajutat să îmi cumpăr o maşină!

Articole conexe

Sunt atât de fericită! Lucky Studio Iaşi m-a ajutat să îmi îndeplinesc o dorinţă din copilărie. De fapt, mă ajută zilnic să îmi îndeplinesc toate dorinţele, deoarece este cel mai bun studio de videochat din Iaşi şi din ţară.

Nu ştiu dacă ai auzit vreodată de Lucky Studio Iaşi, dar te pot ajuta eu cu câteva informaţii. Este cel mai profesionist şi cel mai frumos studio videochat existent. Să fiu model de videochat în acest studio înseamnă o adevărată onoare pentru mine. Pentru că asta este o dovadă a faptului că sunt un model de elită, demn de cele mai bune studiouri.

Jobul meu de videochat la Lucky Studio vine cu numeroase avantaje. Unul din avantaje este plata la zi şi bonusurile săptămânale care vin în funcţie de această plată. Pot câştiga zilnic între 300 şi 800 de lei cu Lucky Studio. Iar cu cât câştig mai mult, la sfârşitul săptămânii primesc un bonus între 300 şi 3.000 de lei.

Cu training-ul şi sfaturile fostelor modele de videochat de la Lucky Studio, care sunt profesioniste, eu excelez. Sunt săptămâni când depăşesc suma de 5.000 de lei şi primesc bonusul de 3.000 de lei. Pentru a câştiga această sumă, înseamnă că obţin mai mult decât 800 de lei pe seară. Acest lucru a fost posibil doar acumulând experienţă şi învăţând alături de Lucky Studio.

Şi nu te gândi că pentru aceşti bani muncesc pe brânci. Am un program chiar flexibil, de care mă bucur permanent. Ori de câte ori simt nevoia să schimb ceva în programul meu, Lucky Studio mă ajută. Pot lucra şi dimineaţa, şi seara şi după amiază … oricând este posibil! Mai pe scurt, am un program în funcţie de necesităţile mele. Iar pentru asta Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat din ţară.

De multe ori auzeam fete care se implicau în diverse studiouri şi erau obligate să rămână prin diferite clauze din contract. Aşa ceva nu s-a întâmplat niciodată la Lucky Studio, contractul fiind 100% legal, cu posibilitatea de a renunţa oricând. Totul este transparent şi la dispoziţia tuturor modelelor, nimic nu este ascuns aici. Pentru asta, eu renasc zi de zi alături de Lucky Studio şi înfloresc atât de frumos. Nu aş vrea să îmi închipui cum ar fi viaţa mea fără cei de la Lucky Studio Iaşi, ar fi un chin!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare