Lucky Studio mi-a rezolvat toate problemele

0
893

         Salut! Mă numesc Nicole şi sunt model de videochat la Lucky Studio Iaşi. Am venit la Iaşi pentru a studia medicina, însă mi-a fost foarte greu. Eram singură, iar familia avea ceva dificultăţi, aşa că trebuia să găsesc o soluţie. Lucky Studio a apărut ca o scăpare pentru mine, ajutându-mă să pot studia şi să fac bani foarte uşor, fără a renunţa la studii.

Cel mai mult mi-a displăcut faptul că familia mea trecea printr-o perioadă grea, iar faptul că nu mă puteau ajuta cu studiile îi demoraliza. Norocul meu a apărut când nici nu mă aşteptam. Am auzit de nişte angajări la un studio de videochat, iar lumea spunea că e cel mai bun din ţară. Nu am ezitat şi am mers la interviu, unde am semnat şi contractul chiar din prima zi. A doua zi am revenit pentru a munci, iar satisfacţia cea mai mare a fost că am primit bani la sfârşitul zilei. Când am văzut că se poate, mi-am pus ambiţia la contribuţie şi i-am lăsat pe cei de la Lucky Studio să mă înveţe totul.

În primele 5 zile, am ajuns să câştig aproximativ 150 de lei pe zi, bani pe care i-am folosit pentru chirie. După o altă săptămână, am ajuns la 220 de lei şi câştigurile erau tot în creştere. Văzând asta, mi-am stabilit un scop şi am muncit pentru a reuşi. Lucky Studio mi-a fost aproape necondiţionat, prin diferite feluri. Primul lucru pe care l-am primit de la ei a fost un bonus de angajare, pe care l-am trimis alor mei acasă. Eu ştiam că în următoarele zile o să fac alţi bani şi nu mă îngrijoram. Bonusul era în valoare de 2.000 de lei, bani de care ai mei s-au folosit cu drag.

Al doilea lucru frumos la Lucky Studio a fost să văd cum au grijă în fiecare zi de mine, prin machiaj şi coafură, cât şi accesorii. Eu nu a trebuit să merg la saloane să mă fac frumoasă pentru admiratorii mei, Lucky Studio mi-a oferit toate astea. De asemenea, în fiecare zi aveam câte o şoferiţă care mă ducea acasă şi mă aducea înapoi la muncă. Astfel, ai mei erau liniştiţi că nu o să păţesc nimic.

Pentru că stăpâneam bine limba engleză şi franceză, nu am avut nevoie de cursurile gratis pe care Lucky Studio mi le-a oferit. Asta a fost un bonus pentru mine, pentru că m-a ajutat să am câştiguri tot mai mari. Având admiratorii mei proprii, am început să am câştiguri care depăşeau 530 de lei pe zi. Toţi aceşti bani câştigaţi cu Lucky Studio m-au ajutat de-a lungul timpului să îmi rezolv toate problemele. Am început prin a le trimite alor mei, care şi-au plătit toate datoriile. Apoi mi-am plătit taxele şi după doar 2 ani mi-am cumpărat o mică garsonieră. Aşa, nu a mai trebuit să plătesc nici chirie. Lucky Studio a fost rezolvarea tuturor problemelor mele.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here