Date:

Share:

Lucky Studio- povestea de succes în videochat a Carinei

Articole conexe

Să fii model de videochat poate fi un lucru cu adevărat interesant. Aici, câştigurile mari sunt la ele acasă, iar fetele sunt mai mult decât mulţumite atunci când vine vorba despre avantajele unui astfel de job.

Pentru că dorim să arătăm oamenilor că videochatul nu presupune chiar ceea ce mulţi cred am ales să discutăm cu o domnişoară care lucrează la unul dintre cele mai ţări studiouri de videochat din Iaşi şi din ţară, la Lucky Studio.

Carina este model de videochat la Lucky Studio de mai bine de jumătate de an şi ne mărturiseşte că Lucky Studio este locul care i-a îndeplinit visele: „Când am ajuns pentru prima oară în Iaşi eram studentă şi nu cunoşteam pe nimeni. Am încercat să fac tot posibilul să îmi fac cât mai mulţi prieteni ca să mă pot acomoda cât mai mult cu noul mediu. Una dintre colegele mele de facultate mi-a propus să merg într-o zi cu ea la Lucky Studio, locul în care ea mergea în fiecare zi. Am acceptat din curiozitate mai mult. După ce am intrat pe uşa mi-am dat seama că este un loc al prinţeselor. Toate fetele erau extrem de aranjate şi arătau super-bine, ca să nu mai vorbesc de vestimentaţia lor şi de faptul că erau îmbrăcate din cap până în picioare cu haine care aparţineau de brand-uri destul de mari.

Am ajuns acolo şi m-am aşezat pe o canapea, iar o tipă foarte amabilă şi drăguţă a început să mă întrebe diferite lucruri despre mine. Din discuţie în discuţie am ajuns să ne apropiem destul de mult şi să vorbim şi lucruri mai personale. Fata respectivă mi-a recomandat să vin şi să încerc într-o zi să fiu model de videochat la Lucky Studio. Încercarea nu costa nimic, iar avantajele de care aveam parte erau cu adevărat atrăgătoare. Am mers o zi la studioul de videochat Lucky Studio şi de atunci am devenit colega prietenei mele. Sincer? M-a atras foarte mult ceea ce se întâmplă acolo şi mai ales sumele de bani pe care le câştigăm la sfârşitul fiecărei zile.

Sunt bucuroasă că o simplă curiozitate m-a adus în situaţia de a avea tot ce am nevoie şi de a nu duce lipsa de nimic. În plus, acum am foarte mulţi prieteni şi nici nu mă gândesc vreodată să plec din Iaşi. Pentru mine Lucky Studio este cea mai mare  realizare pe care am făcut-o în ultimul timp.”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare