Date:

Share:

M-am angajat in videochat si am uitat de problemele financiare

Articole conexe

Cuvintele “problema financiara” sunt deja mult prea cunoscute in randul romanilor. Atat de cunoscute, incat pare ceva obisnuit ca noi toti sa ne confruntam cu mari lipsuri si probleme financiare. Ei bine, eu zic ca nu e ok. Cu totii avem nevoie de un job care sa ne satisfaca toate nevoile, asa cum am gasit eu, de exemplu, un job in Iasi la Lucky Studio.

Pana sa descopar ca exista acest studio de videochat din Iasi, nici eu nu ma bazam pe joburile pe care le aveam. Zic joburi pentru ca lucram in mai multe locuri, cu ziua, si nu aveam niciodata contract de munca.

 Eram nevoita sa fac asta pentru ca abia ce terminasem facultatea, dar cum bine stii probabil, in Romania nu-ti asigura nimeni job pe baza diplomei de facultate. Asadar, cine sa-mi fi platit chiria, cheltuielile? Deci nici macar nu se punea problema de vacante si rasfaturi, ci de faptul ca nu ma puteam intretine dintr-un singur job.

Mai bine castig peste 5.000 lei lunar la Lucky Studio

Asa ca m-am decis eu intr-o zi ca nu se merita sa ma stresez ore in sir pentru niste joburi in Iasi care nu ma ajuta decat sa platesc cheltuielile. La urma urmei, sunt si eu tanara si am o viata de trait, nu? Nu vreau sa stau doar sa platesc ce am de platit si sa duc o viata la limita.

Stiam deja cate ceva despre videochat de la niste prieteni, dar pana atunci nu ma angajasem pentru ca toti spuneau ca e un  job “nedemn”. Ei, uite ca eu m-am saturat si am preferat un job “nedemn” care sa-mi aduca cel putin 5.000 de lei lunar, decat un job demn care imi aduce numai griji si probleme.

In plus, nu stiu de ce toti spuneau asta despre videochat, pentru ca am realizat la Lucky Studio ca nu e deloc asa. Cand am vazut ca ei se ocupa de totul, ca imi ofera training specialiat, machiaj, sedinte foto si transport gratis, iar eu nu trebuia decat sa stau online, am realizat ca e un job chiar usor si accesibil.

Incasez zilnic cate 345 de lei din videochat

Adica eu pot castiga la Lucky Studio sume peste 300 de lei zilnic, doar pentru ca stau si vorbesc cu diferiti oameni din diferite tari, iar totul se intampla online. Ce e nedemn in asta? Pe bune, mie mi se pare un job ideal. Mai ales ca m-a scapat de probleme.

Eu nu platesc transport si alte chestii de cand lucrez la Lucky Studio, iar singurul lucru pe care il fac este sa primesc bani la fiecare sfarsit de tura, cam cate 345 de lei zilnic, plus premii saptamanale pana la 3.000 de lei. Ce as putea sa cer mai mult?

Nu numai ca nu mai am probleme financiare de cand lucrez la Lucky Studio, dar imi permit si vacante, rasfat, spa, saloane, restaurante si fel si fel de lucruri.

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare