Mi-am adus prietena la Lucky Studio si-am primit 2000 lei cadou!

0
762

Ca sa vezi… orice-as face la Lucky Studio, inseamna un alt premiu. Orice imbunatatire aduc studioului ca model de videochat imi aduce la randul ei un premiu de care ma bucur la maximum. Acum cateva zile, spre exemplu, mi-am adus prietena la interviu la Lucky Studio pentru ca imi place maxim studioul acesta si-am vrut sa aiba si ea banii pe care ii am eu.

E singura care stie ca lucrez la Lucky Studio, pentru ca e cea mai buna prietena a mea si locuim impreuna. Asa ca am adus-o si pe ea la interviu, de unde a decis de una singura ca vrea sa se angajeze, pentru ca i-a placut si ei. Pentru asta, Lucky Studio mi-a oferit un bonus de 2000 de lei cash.

2000 de lei cash pentru un simplu interviu. Asa da, Lucky Studio!

lucky studio videochat
lucky studio videochat

Doar pentru ca mi-am ajutat prietena sa se angajeze intr-un studio misto am primit o multime de bani. Ok, nu-s chiar o multime pentru mine, ca am ajuns in punctul in care castigurile mele de la Lucky Studio sunt peste 1300 de dolari lunar, dar 2000 de lei nu mi-or fi de folos?

Pentru altii care nu au deloc inseamna mult. Dar si pentru mine inseamna multicel, ca mi-am luat o geanta de la Valentino si-un ceas Armani de banii acestia. Mi-au ajuns la fix banii si chiar inseamna mult pentru mine ca ma bucura aceste obiecte pe care le cumpar, ma bine dispun de-a dreptul.

Plus ca nimeni de la Lucky Studio nu era obligat sa-mi ofere acest bonus ca mi-am ajutat o prietena. Asta dovedeste numai faptul ca cei din echipa de la Lucky Studio sunt foarte profesionisti si isi pretuiesc modelele precum niste prietene. Atat eu, cat si prietena mea am avut de castigat din aceasta noua colaborare in videochat.

Se vede de la o posta ca Lucky Studio e cel mai misto studio

lucky studio videochat
lucky studio videochat

Primul beneficiu au fost banii, dupa aia castigurile pe care urmeaza sa le aiba prietena mea si apoi faptul ca lucrez alaturi de ea la Lucky Studio. In pauze ne intalnim si discutam fel si fel de chestii, abia astept sa ma bucur de o experienta completa in acest stil.

Imagineaza-ti ca daca pentru un simplu interviu am primit 2000 de lei, castigurile mele zilnice de la Lucky Studio sunt de-a dreptul impresionante, la fel ca si al celorlalte fete care lucreaza aici. Si nu in fiecare zi gasesti studiouri unde castigurile zilnice depasesc 400 de lei si ajung pana la suma impresionanta de 2000 de lei, ca la Lucky Studio.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here