Mi-am gasit jobul ideal in Iasi la Lucky Studio

0
717

Dintr-o situatie neasteptata in viata mea, am ajuns sa ma mut la Iasi luna trecuta. Nici eu nu stiu cum s-a ajuns la asta, insa trebuia sa o iau de la capat si sa incep o viata noua. Am ajuns cu bani imprumutati si urma sa ii dau inapoi imediat ce ma angajam, la primul salariu. Sincer, acum ca stau sa ma gandesc, fara Lucky Studio eram si acum in probleme.

Ma instalasem eu bine mersi in Iasi la noua garsoniera si a doua zi am inceput sa trimit CV-uri, sa merg la interviuri si tot asa. Imi mai ramasesera putini bani si in loc sa fac ceva productiv cu ei, cheltuiam bani numai pe drumuri la interviuri si inapoi acasa. Era tot mai dezamagitor pentru ca la fiecare interviu care mergeam, acelasi lucru mi se spunea.

Am vazut un anunt cu Lucky Studio in Iulius Mall

Ba ca voi fi in proba o luna de zile si nu voi fi platita, ba ca voi avea minimul pe economie “pentru inceput”, ba ca nu stiu ce. Ma saturasem, sincer, am zis ca n-o sa-mi rezolv situatia niciodata. Pana in momentul in care am vazut o reclama despre Lucky Studio in Iulius Mall, in Iasi.

Adevarul este ca stiam eu ceva despre acest domeniu de munca, dar niciodata nu ajunsesem in situatia in care sa vreau sa vad cum e. Dezamagita fiind de la celelalte interviuri, am luat numarul de telefon de pe afis si mi-am zis sa incerc norocul, oricum n-aveam ce sa pierd.

Am sunat si mi-a raspuns o doamna amabila, pe nume numita Claudia, cu care am sustinut pe urma si interviul. Si ce interviu! Asa cum n-am mai avut! Si deja in videochat la Lucky Studio Iasi nu se mai punea problema de minim pe economie, pentru ca vorbeam de alte standarde.

Am aflat ca pot castiga intre 300 si 800 de lei pe zi in cel mai misto studio

Am citit si pe anunt ca un model de videochat poate castiga la Lucky Studio zilnic sume intre 300 si 800 de lei. Bine, initial n-am prea crezut eu, dar m-a convins Claudia ca este adevarat. Dupa ce m-am decis sa ma angajez, mi-a facut turul studioului, mi-a prezentat conditiile de munca (care sunt super!!), mi-a aratat colegele pe care o sa le am si mi-a spus de serviciile de care o sa am parte.

Ce servicii? Pai pe langa cei peste 300 de lei pe care urma sa-i castig din videochat, ma mai bucuram si de transport zilnic, cazare (care m-a ajutat mult), training specializat in videochat, cursuri, sedinte de infrumusetare si asa mai departe. Zi si tu, nu e jobul ideal?

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here