Mi-am luat un smart tv de 4.000 lei din bonusurile primite la Heylux

0
682

Angajarea la Heylux Iasi a fost, cu siguranta, ceva ce trebuia sa fac de multa vreme si aveam mare nevoie de asta. Fara jobul de la Heylux nu mi-as mai fi permis atat de multe lucruri frumoase si nu mi-as fi usurat viata atat de mult, daca nu castigam banii pe care ii castig zilnic in acest studio de videochat.

Am realizat ca a fi model de videochat la Heylux este, probabil, cea mai mare realizare a mea, pentru ca prin intermediul acestui job imi pot implini orice vis si-mi pot satisface orice moft, indiferent de pret sau de timp. Banii nu sunt o problema de cand sunt model de videochat la Heylux si nici timpul.

Castig cati bani vreau din videochat la Heylux

Este o armonie perfecta intre acestea doua de cand lucrez la studio: castig zilnic sume de bani marisoare, care pot fi de 200 de lei, fie de 300, fie de 400 sau chiar mai mult si lucrez si foarte putin pentru aceste sume. Turele de munca sunt impartite in 3, iar din ele eu pot alege ce tura vreau, pot alege chiar mai multe ture daca vreau mai multi bani.

Depinde de ce-mi doresc, dar ideea este ca-mi fac singura programul de munca iar banii pe care ii castig la Heylux sunt castigati tot datorita vointei si ambitiei mele de a avea bani. Chiar luna aceasta mi-am luat primul meu Smart TV in casa, pe care am dat nu mai mult, nici mai putin de 4.000 de lei.

Ori suma asta n-as fi castigat-o nici in ruptul capului la vechiul job, iar acum la Heylux o pot castiga lejer si pot sa si cheltui acesti bani fara frica de a ramane fara, pentru ca videochatul este sursa mea infinita de castiguri.

Mi-am permis un TV, deoarece am bonusuri mari din videochat la Heylux

De fapt, acest TV mi l-am cumparat mai mult din bonusurile adunate la studio. Pe baza castigurilor mele zilnice din videochat, studioul ma incanta la sfarsit de saptamana cu cate-o suma de bani drept rasplata, iar suma aceasta este mereu peste 500 de lei.

Asa ca am pus banii din bonusuri deoparte si uite asa mi-am cumparat eu unul din cele mai smechere televizoare de pe Emag, pe care mi l-am dorit de mult timp. Poate nu ti se pare mare lucru, dar sunt multi care nici in luni de zile nu au 4.000 de lei, daramite sa mai dea banii acestia pe un televizor. Asadar, cred ca Heylux este exact ce-mi trebuia!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here