Mi-am petrecut luna de miere in insulele din Grecia datorita jobului de la Heylux

0
733

Acum 2 ani am pus data celui mai important eveniment din viata mea: nunta. Anul acesta m-am casatorit, dar nici nu intra in calcul luna de miere, pentru ca eu si sotul meu ne-am facut nunta din banutii nostri si atat ne-am permis. Insa, s-a ivit jobul in videochat de la Heylux, iar dupa o discutie cu sotul meu, mi-am zis sa incerc.

Acesta m-a sustinut mereu in tot ce am facut si cand a auzit ca as vrea sa am o experienta in videochat, el m-a sustinut si mi-a respectat decizia. Plus ca s-a bucurat cand a auzit ca vreau sa fac videochat pentru a avea bani sa-i fac cadou biletele pentru luna de miere.

Am constatat ca este foarte usor sa fac videochat la Heylux Iasi

Oricine s-ar bucura sa auda acest lucru, inseamna ca persoana de langa tine te iubeste si ar face orice pentru tine. Numai ca videochatul la Heylux este mai usor decat am crezut eu. Aveam impresia ca poate o sa-mi fie greu, dar ca o sa fac asta de dragul sotului meu.

Dar nu a fost greu deloc, nici macar din prima zi. Femeile de la Heylux m-au primit cu atata caldura si blandete si mi-au explicat lucrurile atata de frumos si calm, incat nu mi-a fost greu deloc. Chiar de la inceput mi s-au pus cele mai bune aparaturi la dispozitie, computer super performant si camera ultra moderna.

Pe langa asta, am parte si de suport tehnic 24 din 24 si trainierite care ma ajuta oricand am nevoie de un sfat sau de orice altceva. Cum sa fi fost greu, cand totul este usurat astfel de angajatele de la Heylux? Pana si machiajul mi-a fost asigurat de Heylux Iasi.

Cu banii de la Heylux, mi-am permis o luna de miere minunata

Echipa de make-up artiste se ocupau zilnic de toate modelele de videochat de la Heylux, chiar si de coafura noastra uneori. Ca sa nu mai zic ca am parte si de sedinte foto super misto si profesioniste, care ma ajuta sa castig chiar si mai multi bani din videochat.

In concluzie, videochatul la Heylux este super usor pentru ca o echipa de profesioniste se afla in spate si ajuta modelele cu tot ce au nevoie, numai sa le fie bine. Asa mi-a fost usor sa castig o multime de bani si chiar dupa prima luna am luat biletele de avion pentru Grecia.

Eu si sotul meu am fost in luna de miere in insulele din Grecia, unde ne-am petrecut cele mai frumoase momente din viata noastra. Toate datorita acestui job in videochat. Cum sa nu imi placa sa lucrez la Heylux?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here