Date:

Share:

Motivul pentru care Lucky Studio m-a convins sa ma angajez

Articole conexe

 Planurile mele pentru viata erau cu totul altfel inainte sa termin facultatea. Avem cateva scopuri pe care voiam sa le indeplinesc, dar la terminarea facultatii am realizat ca nu totul este asa roz cum am crezut. Vazand cat de putin mi se ofera la unele joburi pentru cat am invatat, m-am decis sa-mi creez viitorul cu propriile maini si sa ma angajez la Lucky Studio Iasi.

Stiam ca aici se castiga foarte bine, asa ca planul meu era urmatorul: sa strang destui bani din videochatul de la Lucky Studio si apoi sa plec in strainatate. Urma sa ma inscriu la un curs acolo, apoi sa ma stabilesc in acea tara. Acest plan parea cam imposibil la prima vedere, dar lucrand ca model de videochat la Lucky Studio am realizat ca usor, usor, totul e posibil.

In prima saptamana, am castigat cate 240 de lei zilnic din videochat

Am inceput cu pasi marunti, castigand zilnic cate 240 de lei la Lucky Studio. Am continuat asa prima saptamana, iar apoi am beneficiat de training de la traineritele specializate in videochat de la Lucky Studio. Acestea au stat langa mine, m-au invatat, si treptat mi-am invins timiditatea.

Am devenit mai voioasa si mai expresiva in fata camerei, pentru admiratorii online, iar asta imi aducea si mai multi bani in fiecare zi. Decorul oferit de Lucky Studio ma ajuta, la fel si machiajul pe care mi-l ofereau make-up artistele angajate de studio. Ma simteam foarte bine in acest studio, iar cu trecerea timpului mi-am dat seama ca iubesc acest job in Iasi.

Sa castig bani asa…pur si simplu, din faptul ca sunt draguta si vorbesc cu niste oameni de pe net… Mi s-a parut fantastic. E jobul care m-a ajutat sa trec peste multe obstacole, acesta e adevarul.

Lucky Studio m-a ajutat sa-mi indeplinesc multe dorinte

Am crezut ca voi sta putin la Lucky Studio. Asa am planuit la inceput, dar uite ca am lucrat un an si jumatate pana sa plec de aici. Am avut o experienta extraordinara, am lucrat si am castigat bani care mi-au adus vacante, bucurii si zeci de alte lucruri.

Dupa acest an si jumatate, a trebuit sa-mi urmez planul initial, dar experienta mea ca model de videochat la Lucky Studio a fost unica si daca as putea, sincer spun ca m-as intoarce oricand sa lucrez aici! Nu este nimic mai senzational decat sa ai un job in Iasi, in tara ta, unde sa te simti ca intr-o familie, sa n-ai griji si stres, sa mergi linistita la munca si sa ai garantia ca banii nu-ti vor lipsi niciodata!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare