Multumita jobului de la Heylux mi-am cumparat o garsoniera super

11
1994

Mai mereu am locuit singura, asa m-am obisnuit si asa mi-a placut, insa cu timpul devenea din ce in ce mai greu. Cu cat trece timpul mai mult, cu atat am mai multe nevoi, iar asta inseamna ca imi trebuie bani. Si cum mereu am stat in chirie si am avut cheltuieli si facturi de platit intotdeauna, cam greu sa-mi mai permit si altceva.

Aveam nevoie de un job in Iasi care sa ma ajute sa castig banii pe care ii merit, nu cativa lei amarati acolo. Pentru ca majoritatea joburilor pe care le-am avut in Iasi mi-au cerut foarte multe lucruri si mi-au ocupat tot timpul, insa cand venea vorba de bani toate erau platite foarte prost.

N-a trebuit sa plec din tara pentru a avea mai mult de 4.000 lei lunar

Norocul meu a fost ca nu trebuia sa plec din tara pentru o viata mai buna, cum fac majoritatea oamenilor din Romania. Am stat si am cautat solutii aici si am descoperit ca videochatul este un domeniu din care pot castiga sume imense de bani. Iar la categoria celor mai bune studiouri de videochat i-am gasit pe cei de la Heylux Iasi, care sunt exact ceea ce mi-a trebuit mie.

Am vrut un job in Iasi care sa-mi aduca multi bani si asta am gasit in studioul de videochat numit Heylux. Jobul meu de model de videochat de aici mi-a adus castiguri la care nici macar nu visam. Sa castig zilnic bani si nu orice bani, intre 300 si 800 de lei? Este ca un vis devenit realitate!

Partea superba din toata aceasta angajare in videochat este ca pot castiga atat de usor bani incat nu trebuie sa-mi mai fac griji pentru nimic. Primul lucru important pe care l-am cumparat cu banii de la Heylux a fost chiar o garsoniera asa ca pentru mine, superba si confortabila, cu tot ce-i trebuie.

Cu banii de la Heylux totul se rezolva foarte usor

Daca locuiesc singura, nu-mi trebuie altceva. Bine, pana sa-mi iau garsoniera am muncit cam 9 luni la Heylux, dar eu zic c-a meritat, nu? Adica in 9 luni la un job normal din Iasi nu reusesti sa strangi nimic. Plus ca eu in aceste luni m-am si distrat, am mers si-n vacante, deci n-am stat numai sa pun bani deoparte.

Altii isi fac rate la banca pe care le platesc ani si ani, iar eu in niciun an am reusit sa am propria locuinta cu ajutorul celor de la Heylux. Ce sa vreau mai mult? Mai primesc si bonusuri saptamanale de la ei, care sunt super mari. Chiar ca nu-mi mai trebuie nimic acum, am ce vreau exact aici la Heylux Iasi!

11 COMMENTS

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here