Date:

Share:

N-as fi crezut ca va fi atat de distractiv facand videochat la Heylux

Articole conexe

Viata mea este mult mai palpitanta de cand fac videochat la Heylux si trebuie s-o recunosc. Tot ce faceam inainte era sa muncesc de dimineata pana seara, iar daca aveam o zi sau doua libere pe saptamana, si in acelea aveam alte treburi. Ba de platit ceva, ba de semnat altceva…si uite asa se scurgea timpul din viata mea.

Abia daca mergeam o data pe luna undeva in oras, dar si atunci eram stresata ca a doua zi aveam munca si tot asa. Partea interesanta este ca de cand m-am angajat ca model de videochat la Heylux, toata aceasta situatie s-a schimbat radical. Nu numai ca muncesc mult mai putin, dar am si timp si destui bani incat sa fac cate ceva nou in fiecare weekend.

Castig cate 340 de lei zilnic din videochat la Heylux

Avand in vedere ca eu castig din videochat la Heylux cate 340 de lei zilnic, cam imi permit si am de unde. Daca inainte rasfatul era ceva necunoscut pentru mine, acum poate fi la ordinea zilei daca imi doresc. Asta a schimbat acest studio de videochat din Iasi in viata mea si nici ca n-am fost vreodata mai fericita.

Si sunt sincera cand spun ca n-as fi crezut ca videochatul la Heylux poate fi atat de distractiv si usor. M-am angajat doar pentru ca aveam nevoie de bani si auzisem de pe ici-colo ca Heylux face angajari in videochat si ca pot castiga zilnic peste 300 de lei. Bineinteles ca m-a atras ideea, pentru ca oricum n-aveam alte alternative.

Cam asa am ajuns eu sa lucrez ca model de videochat la Heylux Iasi. Dar adevarul este ca e mult mai mult decat am crezut eu. Este ca un camin in care vin zilnic si sa stau cu familia mea, fetele care lucreaza la Heylux. Ma simt super confortabil si bine aici, mai ales ca am toate conditiile de munca necesare. La fel si transportul, machiajul, accesoriile si trainingul care-mi sunt oferite pe gratis de Heylux.

In fiecare weekend imi permit sa ma distrez cu banii castigati la Heylux

Trebuie sa spun ca acum merg macar o data pe luna intr-o mica excursie, in fiecare weekend merg la piscina sau la vreun complex unde sa merg la masaj, shopping, la restaurant, la spa, la aqua park si unde pot face tot felul de activitati pe care le fac oamenii pe timpul verii. Este super ca acum am bani castigati din videochat si fiecare zi pare o noua aventura, nu mai duc o viata monotona si stresanta precum inainte.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare