Date:

Share:

Noptile pierdute la munca au disparut odata cu jobul de la Heylux

Articole conexe

In sfarsit, nu mai stau sa-mi pierd noptile si zilele muncind intruna, fara oprire! Mi-am gasit si eu un job in Iasi asa cum imi place mie, la care nu mai muncesc ca nebuna zi si noapte pana nu mai pot de oboseala: jobul de model de videochat de la Heylux Iasi. E fericirea mea ca pot castiga aici atat de mult si totusi lucrez atat de putin!

Pana sa descopar lumea videochatului, nu m-as fi gandit ca este posibil sa ai un job la care castigi zilnic peste 300 de lei si nu lucrezi decat 7-8 ore pe zi pentru asta. Pur si simplu nu ma gandeam ca asa ceva exista, deoarece nici patronii nu cred ca ar castiga atat.

Castig la Heylux cat multa lume nu castiga la alte joburi in tara

Daca te duci la o firma mai mica si intrebi cat castiga directorul, nu cred ca ti-ar spune aceleasi sume pe care le castig eu la studio. De asta mi se parea greu de crezut, pentru ca la Heylux se castiga mult si repede. Asta e jobul de vis al romanului: munca putina, bani multi.

Ca nu-mi poti spune ca 8 ore de videochat sunt munca grea, mai ales daca stii ca ai sume de peste 300 de lei ZILNIC. Si totusi, vorbim despre videochat, nu despre munca la camp. Adica nu te murdaresti, nu stai in frig, nu stai in ploaie, nu te plimbi prin tot orasul, ci stai bine mersi pe o canapea din piele, in fata unui computer.

Daca tu-mi spui ca preferi munca in depozite si pe camp, as crede ca e absurd. Orice femeie ar prefera sa aiba un job asa cum am eu acum la Heylux. Altfel n-ar mai fi atat de multe angajate in acest studio din Iasi, serios vorbind.

Prefer oricand jobul de la Heylux

Am lucrat si eu prin depozite, restaurante si tot felul de locuri si stiu cum e. Eu aveam si ture de noapte si ture de zi, cu numai o zi libera pe saptamana. In contextul in care aveam cate 12-13 ore de munca pe zi, nu 8 ore ca la Heylux.

Este o diferenta de la cer pana la pamant, hai s-o luam si asa. Eu nu stiu ce preferi tu, ca femeie, dar eu prefer sa fiu frumoasa si aranjata in timp ce stau pe net la Heylux, vorbesc si sunt cocheta si banii vin atunci cand zambesc si socializez. 🙂

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare