Noroc că am găsit Lucky Studio!

0
745

Am ajuns să lucrez la Lucky dintr-o pură întâmplare, dar nu regret deloc că am ales această cale. Norocul mi-a surâs şi mie după mult timp! Nu sunt din Iaşi, dar probabil mă voi stabili aici pentru că am mai multe oportunităţi.

Ştie toată lumea sau marea majoritate cunosc ce înseamnă viaţa de student venit din provincie într-un oraş mare pentru a face facultatea, pentru o şansă în plus. Exact la fel eram şi eu, studentă boboacă venită dintr-un cătun uitat de lume în marea capitală a Moldovei. Părinţii m-au ajutat, săracii, cât au putut, dar la un moment dat mi-am dat seama că nu mai fac faţă. Aşa că m-am hotărât: am început să caut ceva de lucru.

O perioadă am stat ca babysitter, dar plata era de nimic. Am găsit în paralel cu jobul asta şi un post de vânzătoare la un magazin “de la colţul blocului”. Lucram 10 ore pe zi, mai făceam şi facultate, efectiv eram extenuată. Asta până am auzit de Lucky Studio.

Câteva dintre colegele mele de facultate se angajaseră deja şi am văzut la ele în foarte scurt timp o schimbare radicală. Nu mai erau fetele şterse care nu se distingeau din mulţime, erau efectiv staruri care întorceau toate capetele. Camelia, colega cu care mă înţelegeam cel mai bine, mi-a propus într-o zi să merg în vizită, să văd unde lucrează, în ideea că poate îmi va plăcea şi mie. Mi-am spus că nu am nimic de pierdut şi am mers.

Ce am găsit acolo chiar m-a lăsat mască. Un colectiv format numai din fete – bărbaţii nu au voie să între în clădire – condiţii cum nu mai văzusem la nici un alt loc de muncă şi o atmosferă caldă, de parcă toate făceau parte din aceeaşi familie. Mai târziu mi-am dat seama că exact aşa era.

Am intrat în vorbă chiar cu managera, o tipă foarte simpatică, până când Camelia şi-a terminat tura. Mi s-a explicat ce şi cum, m-am pus în temă cu totul, în afară de partea de bani. A terminat şi Camelia tura şi şi-a luat banii – nu-mi venea să cred, avea vreo 400 lei şi ceva mărunţiş doar pe 8 ore!

Mi-am luat inima în dinţi şi i-am spus managerei că aş vrea să-mi programez şi eu un interviu. Zâmbind mi-a zis că interviul l-am trecut deja, că dacă vreau să lucrez nu mai trebuie decât să semnăm contractul. Şi aşa am început, aşa am ajuns să reuşesc să mă întreţin singură cu banii câştigaţi, aşa am beneficiat şi beneficiez de condiţiile extraordinare, aşa mi-am schimbat nivelul de trăi în doar 2 luni. Mulţumesc Lucky Studio!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here