O prietena mi-a spus ca Heylux este cel mai cool studio

10
1863

Din vorbe in vorbe, asa cum se intampla in majoritatea cazurilor, am aflat de acest studio de videochat din Iasi care face angajari in videochat, unde se castiga zilnic sume intre 300 si 800 de lei si fetele primesc bonusuri saptamanale intre 300 si 2.500 de lei. Curiozitatea mi-a fost starnita, mai ales ca nu era prima data cand auzeam ca se vorbea despre Heylux.

Ultima data insa, am vorbit chiar cu o prietena de-a mea despre acest studio. Ea tot incerca sa-mi explice de ce acest studio este atat de misto, ca toate fetele de la facultate merg acolo si ca e super ok. Era asa incantata si entuziasmata atunci cand povestea, incat m-a intrigat si pe mine. Mi-am zis cum oare e posibil sa vorbeasca atatea fete despre acest studio de videochat din Iasi si eu sa nu stiu despre ce e vorba.

Am vrut sa ma angajez si eu la Heylux sa vad de ce e asa “cool”

Nu mi-a placut niciodata sa fiu in afara subiectului, recunosc. Dar chiar si asa, asta nu insemna ca era placut sa vad cum multe fete spuneau cat de multumite erau de Heylux iar eu nici macar nu stiam cum e acolo. Adica poate as fi fost si eu la fel de multumita ca si ele, nu? Daca m-as fi angajat la Heylux Iasi…

Si uite ca toata vorbaraia aceasta si toate aceste zvonuri despre Heylux m-au intrigat pana in punctul in care m-am dus chiar la interviu. Acolo, am fost intampinata de Claudia, aceeasi fata cu care am vorbit si la telefon despre interviu. O fata tanara, frumoasa si super draguta, la fel ca toate fetele care lucreaza la Heylux.

Primirea atat de calda si frumoasa a fost un punct in plus care m-a atras la Heylux. Cand am mers in biroul Claudiei si am discutat despre conditiile de munca, despre castiguri si despre contract, ea mi-a explicat tot ce am vrut sa stiu. A inceput cu castigurile, deoarece asta ma interesa cel mai tare.

N-as fi crezut ca este posibil sa castig asemenea sume de bani

Voiam sa stiu daca acel zvon cum ca fetele castiga intre 300 si 800 de lei la studio este real. Claudia mi-a explicat ca studioul dispune de sume de bani pe care le ofera la sfarsitul fiecarei ture tuturor fetelor, in functie de suma castigata de ele in ziua respectiva.

Mi-a mai explicat si ca media castigurilor in studio este intre 300 si 800 de lei si majoritatea fetelor castiga atat, unele chiar mai mult. De asemenea, mi s-a spus ca pentru castigurile zilnice voi primi si cate un bonus in fiecare duminica, intre 300 si 2.500 de lei.

Mai mult, cand m-am decis sa semnez contractul, mi-am ales singura perioada contractuala, programul de munca si chiar si camera de logare. Imediat ce am inceput munca, am inteles de ce toate spuneau de Heylux ca este asa cool. N-am mai castigat niciodata asemenea sume de bani.

10 COMMENTS

  1. Si eu am auzit de Heylux :)) doua tipe la facultate susoteau de o alta tipa care face videochat acolo… da macar fetele se descurca, bravo lor.

    • Asa afla majoritatea de Heylux. Din auzite, bineinteles. Si chiar daca majoritatea lucrurilor pe care le-am auzit despre Heylux au fost pozitive, nu e ok sa asculti gura lumii. Tocmai de aceea am vrut sa merg eu singura sa ma lamuresc 😛

  2. Cata lume n-a auzit de Heylux… Tot Iasiul stie ca Heylux este creat de cei de la Lucky Studio.. Nu se mai satura oamenii astia.8-}

    • Pai daca le merge, de ce s-ar opri, pe bune?:))) Este un ajutor si pentru ei, dar si pentru fete ca ele castiga o multime de bani. Deci toata lumea e fericita.

    • Normal ca poti! Orice fata poate sa se angajeze la Heylux, atata timp cat are peste 18 ani. Fetele pot colabora chiar si de acasa cu Heylux, daca nu vor sa se mute in Iasi.

    • Eu zic sa vii sa te convingi, in acest caz. Decat sa te gandesti mereu la ce ai fi putut castiga aici si sa-ti para rau 😛

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here