Date:

Share:

Orice fac la Lucky Studio este egal cu bani, multi bani

Articole conexe

Orice actiune a mea ca model de videochat la Lucky Studio Iasi imi aduce bani. Fie ca azi prefer sa stau relaxata pe canapea si doar sa tastez, fie ca vreau sa dansez sau sa fac chiar karaoke, fie ca vreau sa vad un film, sa ascult muzica, sau sa fac baie, orice actiune de acest gen imi aduce bani.

Iti vine sau nu sa crezi, de multe ori am si dormit si tot am castigat bani :)))cum? Pai sa vezi… intr-o zi intru eu online si se logheaza pe pagina mea un membru de pe site-urile de videochat. Ma vede razand si radiind, asa ca se ia la vorba cu mine, ca ii placea ca-s de viata si vesela.

Din una in alta, m-a luat in chatul acela privat, adica practic platit. Fiecare minut vorbit pe acel chat imi aducea bani. Si am stat si am vorbit online, si am vorbiiiiit, ne-am cunoscut cica, si au trecut vreo 2 ore. A fost asa fascinat de mine, ca a devenit fidel.

Au fost zile in care n-am facut nimic si-am castigat sute de euro

Si bineinteles ca el credea deja ca este intr-o relatie online cu mine, nebunii din astea :))) videochatul la Lucky Studio chiar e marfa rau, crede-ma, n-ai idee ce distractiv e sa fiu model. Faptul ca acest membru a devenit fidel, a insemnat ca intra pe pagina mea online in fiecare zi.

Iar intr-o zi ii spun eu ca-s putin obosita, asa ca a intrat din nou pe chatul acela privat unde vorbim doar noi doi si mi-a zis sa ma pun la somn :)) pe buuune. Si am dormit vreo 2 ore, timp in care minutele treceau si eu castigam bani, normal. Ca doar nu era sa ies de pe tura ca sa dorm, normal ca am vorbit in asa fel incat sa fie in beneficiul meu.

N-ai idee ce distractiv e la Lucky Studio, serios vorbesc

Asta e faza cu videochatul la Lucky Studio, ca trebuie sa intorci cuvintele in asa fel incat sa-ti fie in beneficiul tau, in favoarea ta. Eu, de exemplu, cand am vazut ca-mi merge asa, numai din astea faceam zilnic. Ba ca vreau sa vad un film, ba ca nu stiu ce… si uite asa castig eu sute de dolari zilnic, pe nimic.

Normal ca vin cu un dragan urias la studio, cand stiu ca e atat de distractiv sa castig bani aici. Nici c-as mai renunta pentru ceva in lume la acest job, pe bune. Mi-am gasit jobul visurilor mele.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare