Parintii mei sunt ok cu faptul ca sunt model de videochat la Preziosa

10
1786

Un lucru cu care ma mandresc in fiecare zi este faptul ca am o familie foarte deschisa la orice, care se bucura pentru orice decizie iau, atata timp cat eu sunt fericita. Cand m-am angajat la Preziosa ca model de videochat, desi ai mei poate ar fi fost impotriva, s-au bucurat cand le-am zis ca asta imi place mie si ma face fericita.

Sincera, sunt norocoasa sa am parinti ca ei, mai ales cand eu stiu ca am ales jobul de model de videochat de la Preziosa pentru a-i ajuta pe ei. Ideea este ca ai mei stau undeva intr-o comuna din Iasi, iar casuta lor era cam mica si uratica.

Pentru ca ei mi-au fost aproape toata viata si m-au ajutat, am vrut ca si eu sa le fac batranetea mai frumoasa, sa traiasca intr-o casa mai luminoasa si mai aranjata. Asta era dorinta mea: sa renovez casa alor mei.

La Preziosa ma bucur ce castiguri lunare peste 5.300 de lei

Deoarece niciun parinte nu merita neglijat, mai ales cand datorita lor noi suntem in viata, parerea mea. Si uite asa am ajuns eu sa lucrez in videochat la Preziosa, din dorinta de a-mi ajuta parintii. Bineinteles, si pentru ca jobul pe care-l ofera Preziosa este unul avantajos.

Adica eu, cel putin, n-am mai gasit job in Iasi care sa-mi ofere venituri peste 5.300 de lei lunar. Pentru ca atat castig la Preziosa in fiecare luna, 5.300 de lei. Bine, eu primesc bani zilnic la Preziosa, intre 300 si 800 de lei.

Dar am calculat cat am aproximativ intr-o luna si cam atat castig. Ce super, nu? E de cel putin 4 ori mai mare decat la orice alt job in Iasi. In vreme ce altii ofera salariul minim pe economie, Preziosa ma ajuta sa am un job in videochat de pe urma caruia pot avea cat bani doresc.

In 3 luni am renovat casa alor mei si acum sunt multumiti

In doar 3 luni am reusit sa strang indeajuns de multi bani pentru a renova toata casa si curtea alor mei, datorita celor de la Preziosa, desigur. Pentru ca daca nu erau ei sa ma sprijine, sa-mi ofere training specializat si un mediu de munca placut, n-as fi castigat.

Conditiile de munca de aici sunt super, iar faptul ca lucrez doar printre femei ma ajuta. Am propria camera, propriul program de munca si zilnic sunt machiata si aranjata de catre profesionistele de la Preziosa. Totodata, mi se ofera si transport gratis si sedinte foto, pe langa cursurile de limba engleza si franceza.

N-am ce sa cer mai mult. E legal, e corect si am parte de discretie totala, combinata cu respectul absolut si aprecierea celor de la Preziosa.

10 COMMENTS

    • Asta intelegi tu prin faptul ca au imbatranit si se lasa ajutati de mine? Ca profita? Dar atunci cand tu erai mica si ai tai te cresteau, profitai si tu de ei? :-s

  1. Ce nebuna:))) cum sa zici ca profita de parintii ei, mai? Daca ea vrea sa-i ajute si jobul pe care-l are o ajuta, care e problema ta? Te roade invidia? :)))

    • Probabil multa lume este invidioasa pe faptul ca am 5.300 de lei lunar la Preziosa, dar nu e vina mea ca eu am vrut sa lucrez aici si ei nu 😀

    • Dar ce fac? Stau in fata unui monitor si vorbesc online. UAAAU..iti dai seama? Cum pot fi ai mei de acord cu asa ceva?:)))

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here