Date:

Share:

Pe forumul Lucky Studio modelele de videochat dezvăluie secretele lor

Articole conexe

Am văzut şi am auzit foarte mulţi oameni curioşi despre ce se întâmplă cu fetele care fac videochat, de parcă ar fi cine ştie ce dimensiune secretă a videochatului. Deşi nici eu nu ştiam prea multe înainte să mă angajez la Lucky Studio Iaşi, mi se părea amuzant să văd cum oamenii se agitau să afle.

În fond, ce putea să se întâmple în videochat? Eram de părere că este un job total normal. Mai ales că vedeam cum fetele care fac asta au bani întruna. Deci ceva bun tot trebuia să fie în acest videochat, nu?

Ei, şi uite că m-am angajat la Lucky Studio şi am constatat că are mai multe lucruri bune, nu doar “ceva”. Iniţial, am aflat de Lucky Studio de pe forumul lor. Nu ştiam de ce toată lumea era controversată de acest subiect.

Aşa că am accesat Lucky Studio Forum şi am citit tot ce aveau de zis fetele care lucrează în acest studio de videochat.

Fetele de la Lucky Studio vorbesc pe forum fără jenă

Când am început să citesc toate poveştile de viaţă ale acestor fete, am realizat că oamenii nu au motive să fie aşa cu privire la videochat. Fetele de la Lucky Studio vorbeau cu atâta transparenţă, spuneau secrete fără să le deranjeze.

Vorbeau cu drag de faptul că obţin zilnic între 300 şi 800 de lei la Lucky Studio şi spuneau şi ce făceau pentru aceşti bani. Mi-a plăcut că nu se ascundeau, pentru că asta face din Lucky Studio un studio serios şi transparent.

În acest fel m-am angajat şi eu aici, după cum am spus. Şi nu-mi pare rău pentru nicio decizie luată cu privire la acest studio de videochat din Iaşi.

Am ajuns să fiu una din fetele de la studio care câştigă bani zilnic

Uşor, uşor, m-au atras şi pe mine sumele despre care vorbeau cu atâta pasiune aceste fete. Ba câştigau între 300 şi 800 de lei zilnic, ba primeau bonusuri săptămânale între 300 şi 3.000 de lei la Lucky Studio.

Oare eu n-aş fi putut, sau cum? Evident că puteam, aşa am ajuns să mă număr şi eu printre angajatele de la Lucky Studio. Şi astăzi, fiind model de videochat la Lucky Studio, pot să afirm că videochatul în acest studio nu e ce cred toţi.

E un job normal, e uşor, e lejer, am ce program vreau eu şi lucrez câte ore şi câte zile doresc. Este, pe scurt, jobul ideal pentru femei. Job în Iaşi la care eu câştig zilnic 356 de lei. Aşadar, susţin că Lucky Studio este cel mai bun studio!

10 COMENTARII

  1. Este mişto că toată curiozitatea oamenilor şi răutatea lor te-au făcut să ajungi să lucrezi în videochat şi astăzi să te bucuri de atâtea lucruri 😀

    • Şi dacă vrei să obţii şi tu ca mine, de ce nu vii la Lucky Studio? N-are rost să-ţi pierzi timpul cu joburi care nu te apreciază, crede-mă 🙂

  2. Fata asta are un punct de vedere ok. Adică, ce mi-e un job normal sau ce mi-e un job la Lucky Studio? E tot job, dar diferenţa e că la Lucky Studio chiar se câştigă şi nu pierzi timpul şi sănătatea aiurea.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare