Date:

Share:

Piscina, distractii si o vara de senzatie cu Lucky Studio!

Articole conexe

Acum ca m-am angajat la Lucky Studio ca si model de videochat, vara mea va fi mult mai frumoasa, pentru ca am planificat cateva distractii de senzatie. Tot timpul aveam planuri pentru vara, de fapt, dar niciodata nu aveam indeajuns de multi bani pentru a-mi duce planurile la bun sfarsit.

Ei bine, acum am si am din plin, nu doar asa cat sa ma distrez si atat. Vazand cum prietenii mergeau in fiecare vara la piscine, la mare si in alte locuri unde se distrau, m-am ambitionat si eu sa am aceste lucruri. Cred ca-ti dai si tu seama ca dintr-un job in Iasi care ofera doar 1.000 de lei nu aveai cum niciodata sa-ti planifici o vacanta frumoasa.

Macar la Lucky Studio stiu ca obtin intr-o luna mai mult de 4.500 de lei si asta ma linisteste, pentru ca am foarte multe lucruri planuite. Mai ales la ce caldura este acum afara, tot ce vreau este distractie si relaxare!

Imi pot lua liber oricand de la Lucky Studio Iasi

Si sincer, cam asta am. De exemplu, saptamana trecuta mi-am luat 5 zile libere la Lucky Studio, pentru ca am un program super flexibil. In aceste 5 zile, m-am organizat cu prietenii mei si am mers la una din cele mai mari piscine din Iasi, unde ne-am distrat cu totii de minune.

Apoi ne-am adunat si am mers cu masinile direct la mare, unde am mai stat si acolo 2-3 zile pe plaja cu corturile. Nu pot sa descriu exact ce fericire am simtit in acele zile, mai ales ca nu mai mersesem niciodata la Mamaia. Chiar daca nu am plecat in alta tara la mare, m-am distrat chiar si in Romania.

Atata timp cat am bani, ma distrez oriunde. Din statiune, mi-am cumparat o sumedenie de lucruri si nu m-am gandit nicio clipa la costuri. Am fost chiar si in cel mai mare club de acolo, renumit in toata tara, iar in ultima noapte la mare am facut o super petrecere acolo!

Pot pune deoparte foarte multi bani pentru vacante si distractii

Ce pot spune. Toata distractia aceea de 5 zile m-a costat undeva la 5.000 de lei, dar am avut de unde, pentru ca lucrez deja de 4 luni de zile la Lucky Studio. Si am inceput sa castig chiar din prima zi bine. Mai ales ca pot obtine bani zilnic, iar acest lucru este foarte avantajos, pentru ca pot pune deoparte o mare parte din bani.

De exemplu, cei 5.000 de lei i-am adunat din munca de o luna la Lucky Studio, dupa ce am pus in fiecare zi cate 200 de lei deoparte. Asta pentru ca obtin zilnic cate 420 de lei. Ce spui de asta? Eu spun ca o sa am o vara incendiara!

10 COMENTARII

    • Surprinzator este ca am trait chiar foarte bine. Tu n-ai trai bine daca ai avea 5.000 de lei lunar? Banii de vacanta au fost un bonus. Crede-ma, bani se castiga, trebuie sa stii cum 😉

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare