Pot sa-mi cresc copilul fara probleme de cand lucrez la Lucky Studio

10
2127

Acum cateva luni am nascut o fetita superba, insa intamplarea a facut in asa fel incat sa o cresc singurica si asta a insemnat ca imi trebuia un job imediat de fetita crestea putin, pentru ca era din ce in ce mai dificil sa ma descurc fara bani. Mai ales ca are nevoie de hainute in permanenta, de lucruri de igiena, de creme, uleiuri, patut, carucior si alte lucruri de care are nevoie un bebe. Crede-ma ca fara Lucky Studio nu o scoteam la capat.

In mod normal, unele mame stau in concediu si cate un an de zile, dar nevoia ma impinge ca eu sa ma angajez mai repede. Dupa cateva luni de la nastere eram in cautarea unui job si asa am ajuns sa descopar Lucky Studio. Intr-un mod banal, as putea spune.

Am cautat pe Google job, iar Lucky Studio a aparut pe prima pagina

Tot ce am facut sa descopar Lucky Studio a fost sa caut pe Google “job in Iasi” si asta mi-a aparut pe prima pagina. Si desi initial am avut cateva dubii pentru ca era vorba de videochat, am stat si m-am gandit mai bine si m-am dus la interviu. Acolo scria ca pot castiga intre 300 si 800 de lei zilnic, iar daca era adevarat, fetita mea urma sa aiba totul.

Dubiile cu privire la Lucky Studio au aparut si pentru ca nu stiam cum o sa stau cu fetita, nu stiam ce program o sa am, nu neaparat ca era vorba de videochat si atat. Dar cand am sunat pentru interviu si am ajuns la studio, mi s-a spus ca-mi pot face un program de munca in functie de fetita mea.

Ceea ce e perfect. Adica sa castig si bani zilnic din videochat, sa am si un program flexibil, ce as vrea mai mult? E perfect! Am timp de fetita mea si ii pot oferi si tot ce are nevoie pentru a creste foarte frumos. Fiindca am vrut sa petrec mai mult timp cu ea, am ales tura de noapte.

Am bani sa-mi cresc copilul si timp sa stau mereu cu el gratie jobului

Noaptea venea sora mea si dormea la mine cu fetita, iar eu ziua eram cu ea si o scoteam la plimbare, stateam cu ea si apucam s-o vad crescand. Acest lucru e cel mai important pentru mine. Iar banii castigati din videochat de la Lucky Studio m-au ajutat si ei enorm de mult, pentru ca 300 de lei zilnic nu e putin.

Mai ales daca-i adun la 20 de zile, atat cat lucrez eu la Lucky Studio in fiecare luna. Ce pot spune? Lucky Studio mi-a oferit un job in Iasi datorita caruia am banii necesari gratie carora fetitei mele nu-i lipseste nimic, nici macar mamica de langa ea :).

10 COMMENTS

    • Asa e. mi s-a oferit si mie sansa asta, dar nu am vrut sa imi las fetita singura nicio clipa. Mai bine ca am gasit un job in Iasi care ma sustine in tot ce-mi trebuie 😀

    • Nu, pentru ca Lucky Studio mi-a oferit transport gratis, ceea ce inseamna ca o soferita vine si ma aduce la studio si ma conduce inapoi acasa in siguranta 😉

  1. Ia mai incetati voi cu curiozitatile…nu credeti ca sunteti cam carcotase? E problema ei ce face cu viata sa…nu e treaba voastra. Eu o admir ca face orice pentru fetita ei :D:D

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here