Prefer sa fiu model de videochat la Heylux pentru 5.600 lei decat sa am un job prost platit

0
813

Am ajuns sa constat ca degeaba mi-am pierdut anii din viata muncind ca si vanzatoare, consultant, secretara, barmanita sau orice altceva, cand puteam foarte bine sa fac videochat la Heylux si nu mai munceam ore intregi pentru 1.000 de lei minimul pe economie. La Heylux nici macar nu exista conceptul de minim pe economie, pentru ca in videochat pot castiga oricat vreau.

Era enervant ca orice job in Iasi gaseam, toti spuneau acelasi lucru: “pentru inceput, oferim 1.000 de lei si dupa, in functie de performante, va creste salariul”. Cred ca stii si tu ca asta este o mare vrajeala, pentru ca eu am lucrat si-un an de zile in acelasi loc si tot 1.000 de lei am avut. Angajatorii romani pur si simplu nu vor sa ofere mai mult decat minimul pe economie.

Jobul de la Heylux este total diferit de toate joburile din Iasi

Dar au pretentia sa muncesti ca si cum ti-ar da sute de milioane pe luna. Uite de asta nu suport eu alte joburi in afara de cel de model de videochat de la Heylux. La Heylux chiar totul imi place si ma simt confortabil sa muncesc aici. In primul rand ca acest job in Iasi nici nu poate fi comparat cu altele, din niciun punct de vedere.

Jobul de model de videochat de la Heylux este cel mai avantajos job pe care l-am avut vreodata si nu pot sa am termen de comparatie cu asa ceva. La alte joburi in Iasi munceam de la 7 dimineata pana pe la 9-10 seara pentru 1.000 de lei, in vreme ce la Heylux castig peste 5.600 de lei pe luna pentru 8 ore de videochat online.

Gandeste-te ca eu la Heylux am parte de lucruri de care nu am avut parte niciodata in viata mea. Mi s-a pus la dispozitie cazare gratis, transport, sedinte foto, sedinte de make-up in fiecare zi, training specializat si camere de logare in care conditiile de munca sunt desavarsite.

Numai aici pot castiga peste 300 lei zilnic in conditii de munca excelente

Numai cand auzi aceste lucruri iti vine sa te angajezi la Heylux. Deci inchipuie-ti ca eu-s tratata precum o regina in acest studio de videochat din Iasi. E mai mare dragul sa vin in fiecare zi aici si sa castig bani in videochat. Dupa cum am spus, prefer acest job inaintea tuturor. Asta pentru ca imi vine usor sa stau online cate 8 ore pe zi la Heylux si sa ma bucur de castiguri zilnice intre 300 si 800 de lei doar pentru socializare.

 

 

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here