Date:

Share:

Stiai ca Preziosa ofera transport si cazare gratuite daca te angajezi ca model de videochat?

Articole conexe

Am incercat sa iau fiecare job in Iasi pe care l-am avut si sa le compar cu cel de la Preziosa, dar de fiecare data imi dau seama ca nici macar nu se merita sa le compar. Numai prin prisma faptului ca Preziosa Iasi mi-a oferit cazare si transport gratuit dupa ce m-am angajat la ei ma face sa-mi dau seama ca nu mai exista job mai bun pentru mine.

Daca ar fi fost vorba de alt loc de munca in Iasi, nici macar nu s-ar fi uitat la mine. Dar cei de la Preziosa m-au ajutat cu atat de multe lucruri incat la un moment dat m-am intrebat daca eu chiar merit. Pentru o simpla angajare in videochat la Preziosa, ei mi-au pus la dispozitie toate aceste conditii.

La Preziosa, mi se ofera cel mai bun job din Iasi

Sau credeai ca mi s-a oferit doar transport gratuit si cazare? Nu, asta nu e nici macar jumatate din toate lucrurile pe care cei de la studio mi le-au pus la dispozitie. Imediat ce m-am angajat la Preziosa, le-am spus ca nu sunt din Iasi iar acestia mi-au oferit cazare in vila lor din centrul orasului pana cand urma sa-mi gasesc eu chirie in alta parte.

De atunci, in fiecare zi o masina de la Preziosa vine si ma conduce la studio si inapoi acasa. Dar nu numai acestea sunt lucrurile de care ma bucur la Preziosa. Sunt mult mai multe de atat. De exemplu, banii.

Stiai ca la Preziosa pot castiga zilnic bani? Da, exact, zilnic. Datorita sistemului de plata la zi pe care l-a abordat pentru a ajuta modelele de videochat. Asa, cu toate putem castiga intre 300 si 800 de lei zilnic. Iar un alt sistem pe care Preziosa il are este cel de bonusare, prin care primesc sume intre 300 si 2.500 de lei in fiecare duminica pentru performantele mele in videochat.

Orice femeie ar dori sa lucreze in videochat la Preziosa

Si crede-ma, avantajele nu se termina aici. Ma bucur zilnic si de machiaj profesional de la artistele angajate de Preziosa, de training specializat in videochat, cursuri de limba engleza si franceza si chiar sedinte foto. Cam totul mi se pune pe tava la Preziosa, iar conditiile de munca sunt si ele excelente.

Aparaturile si mobilierul din toate camerele de la Preziosa sunt din cele mai bune si rafinate, cumparate special pentru a face modelele de videochat sa se simta ca la ele acasa. Cum as putea eu sa nu ma simt confortabil sa fac videochat la Preziosa cand stiu ca am parte de toate aceste lucruri frumoase? Nu cred ca exista angajator care sa poata depasi compania Preziosa!

10 COMENTARII

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare