Ştii care sunt cele 3 motive pentru care Lucky Studio este cel mai bun ?

10
2625

        Poate nu te-ai întrebat până acum de foarte multe ori dacă există un top al locurilor de muncă, însă deşi n-ai făcut-o, acest top există. Şi sunt mai multe motive pentru că eu, dar şi statisticile, spun că Lucky Studio este cel mai bun loc de muncă în Iaşi.

După ce am văzut câte beneficii financiare, şi nu numai, am parte la Lucky Studio, mi-am dat seama că nu există loc în care se fac angajări în videochat mai avantajoase. Dacă până şi eu, care nu m-am considerat niciodată o fată prea specială sau nu ştiu cum, am câştigat la Lucky Studio în prima zi suma de 190 de lei, atunci ce să mai spun de atunci când am început să am experienţă?

Îţi dai seama că după ce experienţa şi-a spus cuvântul, câştigurile zilnice au crescut între 300 şi 800 de lei! Iar motivele simple pentru care Lucky Studio este cel mai bun studio de videochat continuă:

 1. Banii în fiecare zi sunt completaţi şi de bonusurile săptămânale oferite de Lucky Studio

          Pe lângă faptul că pot obţine zilnic între 300 şi 800 de lei la Lucky Studio, pot spune că mă bucur şi de alte beneficii financiare, precum bonusurile săptămânale. În acest sens, cu cât câştig mai mult în fiecare zi, cu atât creşte mai mult bonusul. Acesta începe de la 300 de lei şi se termină la 3.000 de lei. Îţi dai seama cum e să mai adaugi în fiecare săptămână încă 3.000 de lei la veniturile lunare?

 1. Bonusuri de angajare de până la 38.880 lei

          Că tot vorbeam despre bonusuri, Lucky Studio m-a mai atras cu încă o chestie super. De exemplu, la niciun job de până acum nu am mai primit bonus de angajare. Practic, e un bonus prin care ţi se mulţumeşte că te-ai angajat. Cât de tare, nu? Ei bine, şi după cum spuneam, la vechiul job abia primeam bonus de performanţă 100 de lei.

Dar, la Lucky Studio, am primit un pachet de bonusare de 26.530 lei. Mişto! Iar din aceşti bani, am primit şi servicii precum make-up gratis, transport gratuit, şedinţe foto, schimbări de look şi multe altele. Deci, mai pe scurt, totul este rentabil pentru mine la Lucky Studio.

 1. Programul de muncă cel mai lejer care îţi asigură protecţie şi distracţie

          Partea cea mai interesantă este şi faptul că am mult timp liber. Adică nu este ca şi acele joburi la care faci bani, dar n-ai timp să-i cheltui. La Lucky Studio câştig lunar peste 4.000 de lei, dar am şi propriul program de muncă, creat de mine.

Astfel, timp de 8 ore mă distrez socializând în camera mea de la Lucky Studio, muncesc în linişte şi confort şi sunt protejată de lege şi prevederile sale. Ce poate fi mai super de atât?

 

 

10 COMMENTS

 1. Înainte să mă angajez la Lucky Studio mai aveam un interviu în altă parte şi când am văzut ce beneficii mi-au oferit, am dat bir cu fugiţii. După ce m-am angajat la Lucky Studio, am ştiut sigur că am făcut alegerea corectă.

 2. Da, la Lucky Studio începi cu un comision de 50% din câştiguri şi ajungi la unul de 80%. Dacă într-o săptămână, adică 5 zile de muncă, depăşeşti o anume sumă, bonusul se calculează în funcţie de ea. Ceea ce e bine, pentru că primeşti aşa bani doar ca mulţumire pentru că ai câştigat alţi bani. 😀

 3. Dacă am 17 ani şi jumătate, pot să mă angajez şi eu la studio? 😀 vreau şi eu să am bani de telefoane şi alte chestii tari 😀

 4. Îmi pare rău, dar va trebui să aştepţi până împlineşti 18 ani Nu se poate să te angajezi la vârsta asta, pentru că nu ar fi legal. Dar poţi încerca după ce împlineşti 18 ani 😀

 5. Chiar este totul atât de legal la Lucky Studio? Am mai fost la un studio la care se întâmplau diferite chestii şi mă cam tem… Nu ştiu ce să zic.

 6. Dar nu ai de ce să te temi. Nu ai niciun motiv. Poţi veni şi poţi vorbi cu Claudia, care este contabilă şi te va lămuri ea cu privire la acte. Stai liniştită :*

 7. Dacă eu renunţ la jobul actual, ce mă asigură că voi câştiga la Lucky Studio cel puţin dublu? Acum am 1.200 de lei.Nu vreau să renunţ la mere pentru pere, cum s-ar zice…

 8. La Lucky Studio câştigurile sunt zilnice. Deci în fiecare zi ai posibilitatea de a câştiga cel puţin 100 de lei, minimul. Aşadar, nu ai cum să nu câştigi măcar dublu decât la vechiul job:*

 9. Cel mai mult mă bucură la Lucky Studio câştigurile zilnice. Bine ai făcut că l-ai pus ca motiv principal, pentru că e chiar super să ai bani zilnic.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here