Date:

Share:

Stii cele 2 motive pentru care ti-ar placea sa fii model de videochat la Preziosa?

Articole conexe

Atunci cand fetele din Romania aud cuvantul videochat, in mintea lor se intampla multe lucruri, insa la suprafata ele dau de inteles ca nu sunt interesate. Si mi se pare normal sa faca asta, avand in vedere ca societatea inca nu intelege multe lucruri si tinde sa judece. Pentru cei din societate nu conteaza ca videochatul la Preziosa este un simplu job si ca poate sa faca minuni cu unele fete, de aceea se implica discretia.

Exact, foarte multe fete FAC videochat sau VOR sa faca, insa nu vor spune niciodata asta, pentru ca multi oameni inca nu inteleg. Din acest motiv, multe fete si opteaza pentru Preziosa in cazul de fata, pentru ca este un studio de videochat din Iasi foarte discret, pe care fetele se pot baza. Orice ar fi, Preziosa este cel mai serios studio de videochat din Iasi.

Primul motiv: la Preziosa castigi o multime de bani

Asta este bine stiut de multa lume. Dar sunt 2 motive pentru care eu iubesc Preziosa si pentru care sunt sigura ca si tu ai iubi sa lucrezi aici in videochat.

Primul motiv este, dupa cum bine iti imaginezi, situatia financiara pe care o poti avea datorita jobului de model de videochat de la Preziosa. Acest studio de videochat imi pune la dispozitie un job gratie caruia eu pot castiga zilnic bani si saptamanal bonusuri.

Cum? Simplu. In fiecare zi pot castiga intre 300 si 800 de lei la Preziosa, iar eu castig cam 380-420 de lei pe zi, iar datorita acestor castiguri mi se calculeaza si cate un bonus pe care il primesc in fiecare duminica din partea femeilor de la Preziosa. Acest bonus este unul de performanta, care imi este dat pentru faptul ca sunt motivata sa castig la Preziosa si o sa fiu in continuare.

Bonusul este intre 300 si 3.000 de lei, bani pe care ii pot primi in fiecare duminica, pur si simplu. Cum sa nu iubesti asa ceva?

Al doilea motiv: la Preziosa primesc servicii gratis excelente

Asta, plus faptul ca Preziosa pune la dispozitia modelelor:

– soferite care se ocupa cu transportul nostru zilnic

– o vila in care ne putem caza gratis daca nu avem unde sta

– make-up artiste care ne machiaza inainte de turele de munca

– domnisoare fotograf care ne fac cele mai super sedinte foto

– schimbari de look si sedinte de infrumusetare

– traineri personali care ne ajuta cu videochatul

– profesoare care ne ajuta cu limba engleza si franceza si asa mai departe.

Avand asta si cele mai tari conditii de munca, practic nu ai cum sa nu te indragostesti de Preziosa Iasi.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare