Date:

Share:

Sunt fericita ca lucrez la Preziosa si-n fiecare vacanta ma plimb prin Europa din ce castig

Articole conexe

Vacantele si concediile sunt partea mea preferata a anului de cand m-am angajat la Preziosa, pentru ca din banii castigati imi planuiesc de fiecare data cate o excursie prin Europa. Am un an de cand lucrez la Preziosa si am vazut deja 6 locuri pe care nu le-am vazut niciodata in viata mea, doar pentru ca acum castig indeajuns de multi bani in acest studio de videochat.

Sincer, pana sa vin la Preziosa n-am stiut ce e aia city-break, spre rusinea mea. Pai daca nu-mi permiteam, de ce sa ma fi interesat, nu? Insa banii castigati la Preziosa mi-au adus dorinta aceasta de a-i cheltui pe lucruri care ma fac fericita. Si ce e mai frumos decat calatoritul?

Mi-e usor sa dau acum 200-300 de euro pe un city-break

bani castigati din videochat
bani castigati din videochat

Pe langa vacantele de o saptamana pe care le fac prin Europa, mai mereu am parte si de city-break-uri, pentru ca la Preziosa lucrez doar 5 zile pe saptamana si numai bine imi raman doua pentru un city-break. Si nu e scump deloc, e vreo 200-300 de euro.

Inainte acesta ar fi fost intregul meu salariu, dar acum e un castig pe care-l am in 2-3 zile la Preziosa, pentru ca aici castig peste 100 de dolari zilnic. Ori peste 100 de dolari, ori peste 400 de lei romanesti, ca sa fiu mai explicita. Intre 400 si 2000 de lei poate castiga un model de videochat la Preziosa.

Din banii acestia, nu numai ca-mi ajunge sa merg in vacante prin Europa si sa fac city-break-uri, dar ma si distrez de minune acolo unde merg, pentru ca imi fac absolut toate poftele, nu-mi refuz nimic.

Se observa munca mea la Preziosa, ca lucrez pe mii de dolari

bani castigati din videochat
bani castigati din videochat

Mese la restaurante scumpe, spa si masaj la cele mai selecte saloane, sedinte de infrumusetare, schimbari de look. Cate nu se pot face, bani sa ai! Iar daca eu am banii pe care ii vreau datorita jobului de la Preziosa, profit cat pot, pentru ca asta ma face mai fericita ca oricand.

In sfarsit simt ca nu-mi mai irosesc viata, ca am un scop si ca merg spre acel scop, nu ca trec pe langa el muncind degeaba. Munca mea de la Preziosa se observa, pentru ca nu lucrez pe 2-3 lei, ci pe mii de dolari, care au abilitatea sa-mi ofere o viata de vis, la care multe romance viseaza.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare