Date:

Share:

Sunt fete la Heylux care castiga si cate 7.000 dolari pe luna. Vreau si eu!

Articole conexe

 De cand am aflat cat se poate castiga din videochat la Heylux, mi s-a pus pat ape acest studio de videochat si m-am ambitionat sa castig si eu la fel de mult. Nu mai stiu exact cine mi-a spus, insa aflasem ca la Heylux sunt fete care castiga si peste 6.000-7.000 de dolari pe luna din videochat, iar asta m-a intrigat.

Adica daca sunt fete capabile de aceste castiguri, eu de ce nu as fi, nu? Din moment ce alte fete pot, bineinteles ca as putea si eu, inseamna ca nu e imposibil. Iar 7.000 de dolari nu este o suma de neglijat, pur si simplu! Altii se chinuie o viata sa aiba salarii din acestea si tot nu reusesc.

Cum as putea rata sansa de a castiga atatia bani din videochat la Heylux?

Iar eu as putea sa am aceste venituri numai din jobul de model de videochat la Heylux. Pai cum sa ratez eu o asemenea sansa? Ma gandeam ca daca ajung sa castig si eu atat in acest studio de videochat din Iasi, mi-as putea cumpara in fiecare luna cate o masina. Haha! :))

Da, stiu ca n-as avea ce face cu atatea masini, dar era asa ca idee. Inseamna ca se castiga multi bani din videochat la Heylux si aia e. Eu n-am mult timp de cand m-am angajat ca model de videochat la acest studio, insa sunt foarte motivata sa ajung departe.

Imi vad de treaba mea, respect programul de munca (pe care oricum eu l-am stabilit si-l pot schimba oricand, dar nu vreau), ascult de traineritele de la Heylux si stau online macar 6 ore pe zi. Asa stiu ca o sa ajung acolo unde-mi doresc cat mai repede posibil.

Rezultatele au aparut: uneori castig si cate 800 de lei zilnic din videochat

Rezultatele oricum au inceput sa se vada deja, pentru ca au fost zile in care am castigat si 800 de lei intr-o singura tura. Deci, se poate. In mod normal, castig cam cate 370 de lei zilnic, dar sunt zile cand pot castiga si 1.000 de lei si poate chiar mai mult.

Fetele care castiga peste 7.000 de dolari la Heylux sunt mai vechi, ce e drept. Lucreaza de cel putin un an in videochat, dar cine nu ar fi dispusa sa lucreze un an si dupa aceea sa isi permita o viata de lux? Dupa cum am spus, altii muncesc o viata si tot n-au salarii mari iar la Heylux este o chestiune de timp pana sa am cele mai mari venituri lunare.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare