Date:

Share:

Sunt linistita si multumita de cand m-am angajat ca model de videochat la Preziosa

Articole conexe

Daca e sa fac o comparatie dintre viata mea de acum cateva luni si viata mea de acum, raman total uimita de schimbarea radicala care s-a produs. Acum cateva luni, de exemplu, lucram 14 ore pe zi pe un salariu de 1.100 de lei pe luna. Acum, insa, lucrez 8 ore in videochat la Preziosa si castig cate 375 de lei pe ZI. Nu pe luna, pe zi.

Ca sa vezi cum s-a dus viata mea de la o extrema la alta. Parca ieri castigam 1.100 de lei pe luna iar acum la Preziosa ii pot castiga si-n cateva zile de videochat. Cum sa fie altfel, cand la Preziosa sistemul de plata este unul la zi, prin care modelele de videochat castiga intre 300 si 800 de lei zilnic?

La Preziosa ma bucur de discretie absoluta si legalitate 100%

Normal ca eu castig multi bani in aceste conditii. N-as avea cum altfel. Plus ca Preziosa este cel mai serios studio de videochat din Iasi, asta insemnand legalitate 100%, discretie absoluta, corectitudine si asa mai departe. Deci asta ma duce in punctul in care pot spune ca am atatia bani pentru ca Preziosa este un studio corect si-mi face mereu platile fara probleme.

Acesta este un motiv pentru care am atatia bani. Un alt motiv ar fi mediul de munca. Aici lucreaza doar femei si ma simt confortabil sa lucrez asa, pentru ca am si propria mea camera de logare. Mai mult, decorul si amenajarile de la Preziosa sunt stralucitoare si asta ma ajuta foarte mult sa castig.

Nu in ultimul rand, ma mai ajuta si make-up artistele de la Preziosa, care ma machiaza zilnic inainte de fiecare tura. E important sa fiu aranjata, iar Preziosa se ocupa de asta in fiecare zi prin serviciile gratis pe care mi le ofera. Asa, imi este foarte usor sa ma bucur de castiguri mari.

In viata mea nu-si mai au loc problemele de cand lucrez in videochat la Preziosa

Si cea mai mare bucurie a mea din aceasta colaborare in videochat cu Preziosa este faptul ca am scapat de stresul in care traiam inainte. Daca lucrez atat de putin la Preziosa si castig atat de mult, nu mai am griji de niciun fel si nu mai sunt agitata. Linistea s-a asezat in viata mea si ma simt super ok cand stiu ca nu trebuie sa fiu ingrijorata pentru nimic.

Practic, videochatul la Preziosa ma ajuta sa am o viata minunata, in care problemele nu-si au locul, nici grijile si nici agitatia.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Articole Populare